: Sony SRS-X77

Musiikkia monoliitistä

Massiivinen soundi ja useat liitäntämahdollisuudet nostivat X77:n testin voittajaksi.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Voimakas soundi kompaktista koostaan huolimatta. Useita liitäntävaihtoehtoja. Voidaan kytkeä monihuonejärjestelmään.
Kiiltävä muovipinta paljastaa sormenjäljet armottomasti.
Ulostulo: 40 W

Liitäntä: BT, Wifi, Ethernet, Aux

Akku: 10 tuntia

Mitat: 30 x 13 x 6 cm

Hinta: 289 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Sonyn X-sarjalla on tapana vakuuttaa meidät testeissämme. X33 voi tämän vuoden kaiutintestin, ja nyt testivuorossa on suurempi X77. Suorakulmainen malli pyöristettyine reunoineen on tuttu jo edellisestä. Muovista huolimatta tuntuma ei ole heiveröinen: kun laitetta yrittää nostaa, huomaa heti, ettei kyse ole mistään muovipullosta! Tehokas akku tuo ainakin painoa. Takaosasta löytyy USB-latausportti ja taitettava antenni paremman wifi-signaalin vastaanottamiseksi.

Kuva: Valmistaja

X77 ei ole pelkkä Bluetooth-kaiutin, vaan sen voi yhdistää myös Sonyn uudempiin kaiuttimiin ja SoundBar-kotiteatterijärjestelmään monihuonejärjestelmän aikaansaamiseksi. Sonyn sovelluksella voi monihuoneasetukseen lisäksi valita halutun liitännän kaiuttimelle. X77 on myös testin ainoa kaiutin, jossa on tuki Spotify Connectille, Google Castille ja AirPlaylle! Jos ei jaksa tuijottaa kännykän ruutua, voi äänilähteen valita ja äänenvoimakkuutta säätää myös laitteen yläosassa olevia kosketusnappeja käyttämällä.

Kaiuttimessa on aptX:n sijaan harvinaisempi LDAP-tuki, joka tarjoaa niinikään parempaa äänenlaatua Bluetoothia käyttäessä. Sony on rakentanut kaiuttimeen myös useita ääntä vahvistavia teknologioita purkaakseen pakatun äänen – ja onnistuu siinä hienosti. X77:n soundi on iso ja täyteläinen, ja yllättävän syvä basso tärisyttää pöytää. Kilpailijoistaan poiketen Sonylla ei ole huomattavia puutteita, vaan se saa erityylisen musiikin kuulostamaan juuri siltä miltä pitääkin.

Johtopäätökset

Ainona testatuista Sony X77 tukee laajasti erilaisia äänensiirtotekniikoita. Bluetoothin lisäksi voi käyttää Spotify Connectia, Google Castia ja AirPlaytä. Lisäksi kaiuttimen saa liitettyä Sonyn monihuonejärjestelmään. Huomaamattoman ulkonäkönsä, suhteellisen pienen kokonsa ja akkunsa ansiosta laite on myös erittäin käytännöllinen. Soundi on voimallinen ja läsnä olematta liioitteleva. Kaiken huipuksi X77 kuulostaa hyvältä musiikin lajista riippumatta.

Kuva: Valmistaja

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Sonos Arc

Sonos kurottaa uusiin korkeuksiin

Vihdoin Sonos on tuonut markkinoille ison soundbarin: Arc tukee Atmos-ääntä ja osaa muutaman muunkin näppärän tempun.

Vieritä ylös