: AUDIO-TECHNICA ATH-ANC9

Kätevä ja kivantuntuinen

Mukavuudessa ja äänenlaadussa ATH-ANC9 pääsee tasoihin voittoisan pikkuveljensä kanssa, ja monipuolisuudessa ja käytännöllisyydessä ne menevät ohi.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Vaihdettavassa johdossa on kaukosäädin kännykkää varten. Erilaisia vastameluasetuksia ympäristön mukaan. Mukavat ja huomaamattomat kuulokkeet pitkällekin lennot.
Eivät taitu täysin kasaa, joten vievät tilaa. Ei jaksa soittaa erityisen korkealta.
Liitännät: 3,5 mm

Impedanssi: 100 ohmia

Vastamelu: 20-30 dB

Akun kesto: 15-30 tuntia

Paino: 220 g

Hinta: 220 €

Maahantuoja: soundtools.fi

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Pikkuveljensä ANC7B-kuulokkeet valikoituivat viime vuonna testimme parhaaksi vastamelukuulokkeiksi. Uusi malli muistuttaa ulkonäöltään edellistä lähes täysin: muotoilu on varsin eleetöntä. Kuulokkeet tuntuvat kestäviltä, mutta liiallinen muovin määrä vetää yleisvaikutelmaa alaspäin. Akku on sijoitettu kätevään paikkaan, ja kuulokkeet toimivat ilman sitäkin. Kuljetusta varten kuulokkeet saa litteiksi mutta ei kasaan, minkä takia kuljetuskotelo vie turhan paljon tilaa. Mukana tulee sekä lentokoneadapteri että 6,3 mm:n jakkiliitin.

ANC7B:hen verrattuna nyt johdon saa irti, ja mukana tulee jopa kauko-ohjain kännykän musiikkisovelluksen ohjailua varten – volyymisäädin siitä tosin puuttuu. Pehmeän ja joustavan pannan ansiosta kuulokkeet istuvat mukavasti eikä suurempaa painetta tunnu. Korvatyynyt tuntuvat pehmeiltä, mutta kupit ovat suhteellisen pienet, joten toisilla voi olla hankaluuksia saada ne istumaan korvan ympärille. Vastamelunappi löytyy helposti sormikopelolla, mutta virtanappia onkin hankalampi paikallistaa.

Ainutlaatuista Audio-Technicassa on tarjolla olevat kolme vastameluasetusta: lentokone, toimisto tai hiljainen tila. Asetuksissa vastamelun voimakkuus on eritasoista ja se keskittyy eri taajuuksien blokkaamiseen tilasta riippuen. Ominaisuus toimii hyvin, mutta pientä rapinaa kuuluu. Musiikki kuitenkin hukuttaa sivuäänestä suurimman osan. Soundi on lämmin ja täyteläinen, ja basso erottuu hyvin mutta ei liikaa. Kovin kovaa kuulokkeet eivät jaksa soittaa.

Johtopäätökset

Nämä kuulokkeet ovat edellisvuoden ANC7B-mallin tapaan sellaiset, jotka ostetaan ominaisuuksien, ei ulkonäön vuoksi. ANC9 istuvat päässä mukavasti, ovat helppokäyttöiset ja akku kestää pitkään. Ne vievät kuitenkin tilaa laukusta, sillä ne eivät taitu kokonaan kasaan. Sopeutuva vastamelu tekee kuulokkeista moneen ympäristöön sopivat, eikä vastamelu vaikuta musiikkiin kovin paljon. Soundi on täyteläinen ja basso erottuva, mutta jäimme välillä kaipaamaan kovempaa äänenvoimakkuutta.

Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös