: Plantronics Backbeat Pro 2

Kömpelö mutta monipuolinen

Langattomien kunkku on enemmän paikallaan toimistossa kuin lentokoneessa.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Äänenlaatu on aktiivimoodissa parhaimmillaan erittäin hyvä. Langattomasti käytettynä erittäin kätevä kuulokkeet, jotka sopivat hyvin toimistokäyttöön.
Raskaat ja suuret kuulokkeet, jotka vievät paljon tilaa laukussa. Passiivimoodissa tylsä soundi, ja vastamelu aiheuttaa terävyyttä ääneen.
Tyyppi: Over-ear

Liitäntä: 3,5 mm, BT 4.0

Mikrofoni: On

Akun kesto: 24 tuntia

Paino: 340 g

Hinta: 199,90 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

BackBeat Pro on tuskin ehdolla design-palkintojen saajaksi. Mustissa muovikuulokkeissa on paljon säätimiä, ja kokonaisuus näyttää halvalta. Sisäänrakennettu akku ladataan perus-USB:llä ja lataaminen kestää melko pitkään. Jos akun poistaa, voi kuulokkeita käyttää johdon kanssa, tosin ilman vastamelua. Kuulokkeet eivät taitu kasaan, joten ne vievät paljon tilaa mukana tulevassa säilytyspussissaan.

Vaikka kuulokkeet istuvat korvien ympärillä ja ne ovat melko hyvin pehmustetut, alkaa sangan paine tuntua muutaman tunnin käytön jälkeen. Kupeissa on äänenvoimakkuuden säätö ja soiton ohjaus, puheluiden vastaanotto ja käytännöllinen ominaisuus, joka päästää äänen läpi, jos täytyy väliaikaisesti kuulla jotain ulkopuolelta. Langaton käyttö on helppoa ja kantama hyvä, ja kuulokkeisiin voi liittää samanaikaisesti kaksi laitetta Bluetoothin avulla.

Kiitos APTX:n, on kuuntelu langattomasti lähes yhtä miellyttävää kuin johdonkin kanssa, ja se todella toimii aktiivimoodissa. Passiivimoodissa ääni latistuu verrattuna vaikkapa Beatsin kuulokkeisiin. Basso on vaikuttava ja soundi dynaaminen ja erotteleva. Diskantti voi kuitenkin olla melko läpitunkevaa, etenkin kun aktivoi vastamelun.

Johtopäätökset

Plantronicsin kuulokkeet eivät ehkä olisi ensimmäinen valintamme pitkälle lentomatkalle. Ne eivät ole mikään tilaihme eivätkä myöskään saa meiltä tyylipisteitä. Miinusta tulee myös johdollisesta käyttökokemuksesta – nämä on tarkoitettu käytettäväksi Bluetoothilla. Toimistokäytössä kuulokkeet ovat aivan paikallaan fiksuine säätimineen ja hyvän kantamansa ansiosta. Toimistossa kuulokkeita ei myöskään pidetä niin pitkiä aikoja kerrallaan, että niiden käyttö alkaisi tuntua ikävältä.

Kuva: Valmistaja

Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

Vieritä ylös