: Audio-Technica ATH-CKX9IS

Kunnianhimoinen yritys

Fiksu muotoilu ei takaa mukavuutta tai hyvää äänenlaatua.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Kaukosäädin toimii erimerkkisten kännyköiden kanssa. Kuulokkeet pysyvät hyvin paikoillaan liikkeessäkin.
Asettelu korviin vaatii harjoittelua eivätkä kuulokkeet silti istu mukavasti. Laatu herättää epäilyksiä. Diskantti pilaa muuten erinomaisen äänen.
Elementit: 13,5 mm

Taajuusalue: 5 Hz-25 kHz

Impedanssi: 32 ohm

Herkkyys: 104 dB

Paino: 10 g

Hinta: 80 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Audio-Technican design herättää huomiota: niissä on treenikuulokkeista tutut pienet väkäset tai ”siivet”, jotka kiinnittyvät korvalehtien sisäpuolelle ja pitävät kuulokkeet korvissa vauhdissakin. Ne eivät ole järin imartelevat, ja muovinen ulkonäkö antaa halvan vaikutelman. Johto psyy melko hyvin sotkeutumattomana ja kiinnikkeet tuntuvat luotettavilta.

Pakkauksessa tulee kolmet erikokoiset siivet, neljät silikonityynyt, Comply-vaahtotyynyt sekä hyvä matkakotelo. Kuulokkeet saa kokomustina tai sinisellä johdolla ja valkoisin yksityiskohdin.

Kuulokkeiden saaminen korviin vaatii kärsivällisyyttä, ja niiden läsnäolon tuntee jatkuvasti. Kaikkien siipien ja tyynyjen mahdollisista yhdistelmistä huolimatta ne vain eivät tunnu mukavilta. Kauko-ohjaimessa on äänenvoimakkuuden liukusäädin, joka toimii kaikkien puhelinmerkkien kanssa ja palvelee myös pause-nappina. Mikrofoni on sijoitettu turhan kauas suusta, sillä kaukosäädin tulee enemmänkin rinnan päälle. Kuulokkeiden laatu ei vakuuta.

Audio Technica on lähtenyt kunnianhimoisesti tekemään kuulokkeita, joiden ääni olisi voimakas ja silti luonnollinen. Suureksi osaksi tässä on onnistuttukin. Suuret kaiutinelementit antaa musiikin soida ilmavasti, ja basso erottuu hyvin. Nämä olisivat voineet olla testin suosikkimme, mutta terävä diskantti tekee kuuntelusta pidemmän päälle väsyttävää.

Johtopäätökset

Audio-Technican kuulokkeet ovat esimerkki kunnianhimosta ja ideoista, jotka eivät yllä käytännön toteutukseen saakka. Periaatteessa monet siipi- ja tyynyvaihtoehdot on erinomainen lisä, mutta niiden avulla kuulokkeita ei silti saa istumaan mukavasti. Tähtäimessä on ollut voimakkaan ja silti luonnollisen äänimaailman luominen, ja se onnistuu aina kalkkiviivoille asti kunnes epämiellyttävän terävä diskantti tulee ja pilaa soundin. Toivomme paranneltua versiota, sillä näissä olisi ainesta todella hyviksi kuulokkeiksi! Näitä ei kuitenkaan kannata hankkia.

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös