: Philips M2BT

Tasapainoinen ja hienostunut

Vanhaan, erinomaisesti testeissä pärjänneeseen malliin verrattuna Philipsin uutuutta on paranneltu vain juuri oikeista paikoista.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne. Muotoilu on samanaikaisesti kovan ja tyylikkään näköinen. Upea soundi.
Eivät taitu kasaan, joten vievät tarpeettoman paljon tilaa. Kuljetusta varten mukana tulee vain kangaspussukka.
Tyyppi: On-Ear

Liitännät: BT 4.0 aptX + AAC, AUX-kaapeli

Mikrofoni: On

Paino: 190 g

Akun kesto: 10 tuntia

Hinta: 229 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Viime vuonna Philips M1BT vei voiton langattomien kuulokkeiden testissämme. Nyt testiin pääsee sen jatkokehitelty versio M2BT, joka ei ulkonäöltään poikkea edeltäjästään paitsi kuulokkeiden kestävämpien kangaspäällysteiden osalta. Edellisessä mallissa päälliset olivat nahkaa. Metalliosat samat tutut kestävine kiinnikkeineen. Kupit saa käännettyä täysin litteiksi. Ihmetystä herättää kuljetusta varten mukaan pakattu säilytyspussi, joka on vain kankainen pussukka. Saatavana mustana.

Ominaisuuksiin on tullut sellainen parannus, että nyt kuulokkeiden parittaminen kännykän kanssa onnistuu helposti NFC:llä. Edellisen mallin tapaan korvakupista löytyy säädin, jolla vaihdetaan kappaleita ja säädetään äänenvoimakkuutta. Koko toinen kuppi toimii yhtenä isona painikkeena, josta vastataan puheluihin ja saa musiikin pauselle. Kuulokkeet pysyvät tukevasti paikoillaan mutta memoryfoamin ansiosta tuntuvat kuitenkin pehmeiltä. Mukavuutta lisää myös pääpannan pehmuste.

Äänen kohdalla ei ole tapahtunut muutosta edellisvuoden voittajaan verrattuna, ja miksipä olisikaan? Bassossa riittää jytkyä mutta se ei ole hyökkäävä. Diskantti kuulostaa hienostuneelta. Soundi on näin ollen hyvin tasapainossa ja äänestä löytyy dynaamista kontrastia. Eri soittimet on helppo erottaa, ja musiikin sävyt tulevat esiin kuten on tarkoitettu. Philipsin kuulokkeet sopivatkin poikkeuksellisesti kaikentyyppisen musiikin kuunteluun.

Johtopäätökset

Philipsin Fidelio-sarja on kerta toisensa jälkeen onnistunut testeissämme, eikä M2BT tee poikkeusta. Kuten viime vuoden voittaja M1BT, on tämän vuoden malli myös oppikirjaesimerkki siitä, miten langattomat kuulokkeet tulisi tehdä. Laatu on kestävää, kuulokkeet tuntuvat mukavilta ja käyttö on vaivatonta. Ennen kaikkea soundi on tasapainoinen, kuuntelipa sitten millaista musiikkia hyvänsä. Äänenlaatu on samaa luokkaa huomattavasti kalliimpien langallisten kuulokkeiden kanssa, mikä on paras arvio, jonka langaton voi saada.

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Shure Aonic 50 lifestyle

Taivaan portit aukeavat

Shure Aonic tarjoaa ehkäpä parasta koskaan kuulemaamme äänenlaatua vastamelukuulokkeista.

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Vieritä ylös