: Jabra Revo Wireless

Edullinen ja edistyksellinen

Revo tuntuu ja kuulostaa hintaansa kalliimmalta, ja siinä on uusia ominaisuuksia, joista on oikeasti iloa kuuntelijalle!

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Erinomainen soundi ja hyvä basso. Kosketusohjaus toimii. Sovellus tarjoaa paljon asetuksia. Kaunis ja kestävä.
Asetusvaihtoehtoja on ehkä liikaakin. Sovellus ei tuo äänenlaatuun mitään lisää.
Tyyppi: On-Ear

Liitännät: BT 3.0, AUX-kaapeli

Mikrofoni: On

Paino: 240 g

Akun kesto: 12 tuntia

Hinta: 200 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Jabra Revon puhdaslinjainen muotoilu ja erottuvat värit miellyttävät silmää, vaikkakin valkoinen voi olla hieman epäkäytännöllinen valinta. Alumiinisanka tuntuu tukevalta ja varmasti kestää pitkään. Saranoidut kupit saa taitettua kuljetuksen ajaksi kasaan mutta kuulokkeita ei valitettavasti saa täysin litteiksi. Tässä hintaluokassa oudoksuttaa kuljetuskotelon materiaalivalinta: mukana tulee pelkkä kangaspussukka. Kuulokkeiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, harmaa ja musta metalliyksityiskohdin tai täysin musta.

Näkyviä säätimiä on vähän. Toinen kuppi on kosketusohjattava, joten äänenvoimakkuutta ja kappaleidenvaihtoa voi ohjata hipaisemalla, mikä toimii täydellisesti. Ääniohjaus kertoo halutessa, miten kuulokkeet yhdistetään kännykkään ja ilmoittaa statuksen. Yhdistäminen käy helposti NFC:n avulla. Memoryfoamilla pehmustetut kupit tuntuvat mukavalta eikä korviin synny painetta.

Äänenlaatu on ehdottomasti testin parhaimmistoa. Soundi on lämmin ja kirkas ja kuulostaa hyvältä vaikka volyymin nostaisi kovaksikin. Bassoakin löytyy riittävästi. Jos basso on omaan makuun liian raskas, voi sitä säätää kännykkäsovelluksella mieleisekseen, sillä applikaatiosta löytyy paljon valinnanvaraa taajuuksien säätelyyn. Ehkä liiankin paljon, ja on vaikea havaita suurta eroa sovelluksella säädettyyn soundiin verrattuna ääneen, joka tulee kuulokkeista ihan ilman säätöjä.

Johtopäätökset

Jabra Revo -kuulokkeiden kaunis muotoilu ei jyrää käytettävyyttä, vaan ne tuntuvat laadukkailta ja kestäviltä. Kyttö on helppoa ja kosketusohjaus toimii hyvin. Bonuksena kuulokkeet saa myös liitettyä tietokoneeseen. Kännykkäsovellus tarjoaa paljon valinnanvaraa säätöön, mutta on vaikea löytää asetusta, jolla musiikki kuulostaisi paremmalta kuin automaattisäädöillä. Soundi on oikeastaan erinomainen ilman mitään säätöjä.

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Shure Aonic 50 lifestyle

Taivaan portit aukeavat

Shure Aonic tarjoaa ehkäpä parasta koskaan kuulemaamme äänenlaatua vastamelukuulokkeista.

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Vieritä ylös