: Bose Soundlink OE

Kätevä ja kiva

Soundlink on käytännöllinen ja helppokäyttöinen – ja kuulostaa yllättävän hyvältä!

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Kuulokkeet istuvat mukavasti. Helppokäyttöiset, hyvä ääniohjaus. Vie vain vähän tilaa laukussa. Hyvä akun kesto.
Korvat kuumenevat helposti. NFC puuttuu
Tyyppi: On-Ear

Liitännät: BT, AUX-kaapeli

Mikrofoni: On

Paino: 153 g

Akun kesto: 15 tuntia

Hinta: 200 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Ensivaikutelma Bosen Soundlink-kuulokkeista on muovinen. Niiden laatu on kuitenkin hyvä eivätkä ne taivuttaessa tunnu murtuvan ihan pienestä. Sanka on verhoiltu kankaalla, joka ajan kuluessa varmastikin likaantuu, eikä sangassa kuitenkaan ole erityisiä pehmusteita. Kuppeja voi kääntää reilusti, ja niissä on saranat, jonka ansiosta ne taittuvat kompaktisti kasaan. Mukana tuleva kantokotelo mahtuu helposti laukkuun. Soundlink-kuulokkeet saa joko valkoisina beigein yksityiskohdin tai kokomustina.

Säätimet ovat yksinkertaiset: on äänenvoimakkuusnappi ja monitoiminappi, josta musiikin saa pauselle ja kappaleet vaihdettua ja josta vastataan puheluun. Merkkivalot kertovat Bluetooth-yhteydestä ja akun varauksesta. Ääniohjaus neuvoo yhteyden muodostamisessa älypuhelimeen, ilmoittaa akun jäljellä olevasta kestosta sekä laitteen, johon kuulokkeet ovat kulloinkin yhteydessä. Erittäin kätevä ominaisuus! Kuulokkeet istuvat mukavasti kuppien runsaan pehmusteen ansiosta, mutta korville tulee samasta syystä pian kuuma.

Monissa Bosen tuotteissa äänenprosessointi aiheuttaa epätasapainoisen ja keinotekoisen soundiin. Soundlinkissä tätä ongelmaa ei onneksi ole, vaan ääni on yllättävän lounnollinen. Basso on hieman ylikorostunut mutta ei kuitenkaan peitä muita rekistereitä alleen. Soundi on syvä ja toimii hyvin useiden musiikkityylien kanssa, poikkeuksena ehkä klassinen ja akustinen musiikki. Kaiken kaikkiaan Bose Soundlink OE yllätti meidät iloisesti.

Johtopäätökset

Odotetusti Bose Soundlink OE on hyvin tehty. Kuulokkeet taittuvat hyvin kokoon ja mahtuvat mukavasti laukkuun. Käyttö on erittäin yksinkertaista: nappeja on vain muutama ja loistava ääniohjaus ilmoittaa kuulokkeiden statuksesta. Eipä tarvitse arvailla akun kestoa, mikä on muuten oikein hyvä. Kunnolliset toppaukset kupeissa tekevät kuulokkeista mukavat joskin kuumat. Ääni on voimakas ja hyvä. Bose Soundlink OE on ehdottomasti suosikkimme työmatkojen ratoksi!

Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

Vieritä ylös