Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

: Jabra Elite Sport

Mahtavat treeninapit

Jabran langattomat nappikuulokkeet pysyvät menossa mukana kuin liimattuna.

Julkaistu 01.03.2018 - 09:43
Jabra Elite Sport
Mikael Hansen

Samsungin tapaan Jabrakin on hienosäätänyt aiempia langattomia nappikuulokkeitaan tehden niistä vieläkin paremmat. Jabra Elite Sportin uusin versio tarjoaa pidempää akunkestoa, mikä oli oikeastaan ainoa asia, josta kuulokkeita viimeksi moitimme.

Mukana tuleva kotelo on aika iso ja painava taskussa kuljetettavaksi, mutta se on tukevarakenteinen ja tarjoaa kaksi lisälatausta. Napit jaksavat nyt soittaa 4,5 tuntia, kun edeltäjä pystyi 3 tuntiin. Kotelon tapaan napitkin tuntuvat jämäköiltä. Valitettavasti se tarkoittaa myös, että pienet valintanapit vaativat voimaa painallukseen.

Jabra Elite Sport 01 30010
(Kuva: Jabra)

 

Mainos

Voimme kuitenkin antaa kovan ulkokuoren anteeksi, sillä nappikuulokkeet ovat loistava kumppani urheiluun. Ne kestävät niin hikeä kuin vettäkin ja ne on varustettu sykemittarilla. Jabran sovellus toimii loogisesti ja siinä voi tehdä säätöjä äänikuvaan.

Napit istuvat paremmin kuin missään muussa testaamassamme. Hyvän istuvuuden saavuttaminen vaatii tosin kaikkien mukana tulevien tyynyjen kokeilun, jotta saa selville, mikä on itselle paras. Kun sopivat ovat löytyneet, ne istuvat kuin tatti. Napakka istuvuus tekee hyvää myös äänenlaadulle, sillä kun napit ovat kunnolla paikoillaan, ne kuulostavat mahtavilta. Bassoa on paljon mutta se ei häiritse keskirekisteriä eikä diskanttia. Hear Through -ominaisuus voi joskus olla paikallaan, sillä kuuntelu voi rasittaa korvia pidempään kuunnellessa.

Jabra Elite Sport 03 30008
(Kuva: Jabra)

 

Johtopäätökset

Jabra Elite Sport on markkinoiden parhaita langattomia nappikuulokkeita. Ne sopivat niin liikuntaan kuin arkeenkin, istuvat tiiviisti ja kuulostavat erinomaiselta. Tiukka istuvuus voi alkaa häiritä pidempään käyttäessä, ja olisimme mieluusti nähneet suuremman akun jo valmiiksi painavassa kotelossa. Ne ovat silti pikkujuttuja, sillä Jabra on loistava.

Ääni & Kuva kiteyttää

Erinomainen istuvuus ja loistava äänenlaatu. Valintanappeja pitää painaa melko kovaa. Kuulokkeet voivat alkaa tuntua epämukavilta pitkässä käytössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Hyvä vastamelu, mutta sointi on pettymys

Erittäin hyvä kokonaisuus

Kultainen ääni

Kestävä, kestävämpi, Jabra?

Ääni & Kuva
Scroll to Top