Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Jays s-Go Three

Leppoisa kesäkaiutin Jaysilta

Hyvä ensiyrittämä, jossa kuitenkin hyvät ja huonot puolet menevät tasan.

Julkaistu 29.05.2020 - 16:00
Jays s-Go Three
Jonas Ekelund

Useimmat tuntevat Jaysin ruotsalaisena kuulokemerkkinä. Viime vuonna Jays laajensi myös kaiuttimien puolelle julkaisemalla vaikuttavat monihuonekaiuttimet S-Living One ja Three sekä kannettavat kaiuttimet s-Go One ja Three. Tällä kertaa jätämme pienimmän ja halvimman One-mallin väliin ja tutustumme Jays s-Go Three -kaiuttimeen.

Jays s Go Three Graphite Black 4

Laatu ja käyttö

Muotoilussa ja koossa on varmastikin ”inspiroiduttu” kovasti erinomaisesta Beoplay A1 -kaiuttimesta. Siinä missä tanskalaiset käyttävät alumiinia, ovat ruotsalaiset päätyneet kankaaseen. Se tekee kaiuttimesta hieman kodikkaamman ja leppoisamman tuntuisen. Kaiutin on isompi kuin mitä kuvasta arvaisi, eli enemmän laukkuun kuin takintaskuun sopiva. Laatu vaikuttaa vankalta, mutta kaiutinta ei ole suojattu vettä ja pölyä vastaan. Kuljetusta varten tarjolla on onneksi suojapussukka.

Mainos

Akunkesto on ihan hyvä, mutta olisi voinut olla parempikin. Täyteen lataus mikro-USB:llä vie kolme tuntia. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta Jays s-Go Three sopii myös puheluihin, mikä onkin sen ainoa ominaisuus. Sovellus olisi ollut kiva lisä.

Jays s Go Three Lifestyle 5 WEB
Joka suuntaan kuuluva ääni soi yhtä hyvin kaikkien läsnäolijoiden korvaan. Kuva: Jays

Äänenlaatu

Joka suuntaan säteilevä elementti soi samantasoisesti kaikkialla, joten sen voi mukavasti asettaa vaikka piknikviltin keskelle. Volyymin taso ja basso yllättivät meidät täysin – kaiutin suoriutuu mainiosti myös bassovoittoisesta tanssimusiikista. Jotkut taajuudet saavat kaiuttimen tärisemään kovilla volyymeillä. Äänenlaatu ei ole kovin vivahteikas, joten hieman vaativampi musiikki paljastaa nopeasti dynamiikan puutteet.

Johtopäätökset

Jays s-Go Three on valmistajansa ensimmäisiä kannettavia kaiuttimia, eikä ensiyritykseksi lainkaan pöllömpi. Muotoilu on tyylikäs, ja 360-ääni tekee kaiuttimesta kivan keskipisteen retkellä tai pöydän ääressä. Akunkesto tai latausaika eivät vakuuta, ja retkikaiuttimen sopisi myös olla vedenkestävä. Äänenlaatu on keskivertoa parempi mutta ei erityisen vivahteikas.

Karakter
Jays s-Go Three
Basic

Ääni & Kuva kiteyttää

Käytännöllinen kaiutin, 360-ääni. Tyylikäs ulkonäkö ja näppärä koko. Ei siedä vettä eikä pölyä. Keskinkertainen akunkesto ja hidas lataamaan. Vähän ominaisuuksia.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Kannettava retrokaiutin

Soiva pokaali

Tässäkö haastaja Sonos Beamille?

Vertailussa edulliset soundbarit

Kotiteatteri kainaloon ja menoksi

Mikä äänikuva!

Ääni & Kuva
Scroll to Top