Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Skullcandy Hesh 3

Isot ja mukavat kuulokkeet pitkään pidettäväksi

Skullcandy on tehnyt parannuksia Hesh Wireless -malliinsa lähes kaikilla muilla saroilla paitsi äänenlaadussa.

Julkaistu 17.03.2020 - 10:01
Skullcandy Hesh 3
Jonas Ekelund

Kun Skullcandy tuli markkinoille, siinä oli enemmän kyse asenteesta kuin sisällöstä. Vuosien varrella Skullcandy on kuitenkin kasvanut aikuiseksi ja tehnyt huomattavasti paremmalta kuulostavia ja tyylikkäämmiltä näyttäviä kuulokkeita. Esimerkiksi erinomainen budjettimalli Grind tai edullinen vastamelumalli Venue. Hyvä esimerkki on sekin, että ensimmäinen Hesh-malli ei vakuuttanut meitä lainkaan, mutta toisesta pidimme.

Skullcandy Hesh 3 Red WEB
Kahdesta kohtaa kokoon taittuva malli vie vähemmän tilaa laukusta. Kuva: Skullcandy

Hesh 3.0 Wireless on nimensä mukaisesti Skullcandyn hieman kalliimman langattoman kuulokkeen kolmas versio. Kupit ovat ovaalimmat, design hillitympi ja värit pehmeämpiä, akunkesto pidempi ja käytettävyys parempi kokoon taittuvan rakenteen ansiosta.

Kupit asettuvat enemmän korvien ympärille kuin niiden päälle, ainakin keskimääräisen kokoisten korvien tapauksessa. Niinpä eristävyys on parempi eivätkä ne purista korvia pitkään käytettynäkään. Ne kuitenkin istuvat tiukasti, joten korville voi tulla lämmin. Kupeissa on vain muutama ohjausnappi, jotka löytyvät helposti. Akunkesto on oikein hyvä ja 10 minuutin pikalatauksella saa 4 lisätuntia.

Mainos
Skullcandy Hesh 3 Blue WEB
Paksujen pehmusteiden ansiosta Hesh 3 tuntuu mukavalta. Kuva: Skullcandy

Paksut pehmusteet antavat elementeille hieman lisätilaa, joten soundi ei tunnu sulkeutuneelta. Basso menee mukavan syvälle, mikä toimii EDM:n kanssa mukavasti. Toisaalta basso on hieman epätarkka ja diskantti puolestaan kääntyy helposti teräväksi. Kokonaisuutena soundi on aika karkea, joten kuulokkeet sopivat paremmin työmatkojen viihdykkeeksi kuin keskittyneeseen musiikinkuunteluun oman kodin rauhassa.

Johtopäätökset

Jos on pitänyt edellisen sukupolven mallista pienistä puutteista huolimatta, voi Hesh 3.0 Wireless olla hyvä upgreidaus. Kupit on paremmin muotoiltu, ulkonäkö on hillitympi ja akunkesto pidempi. Ne myös taittuvat kokoon, joten ne ovat arjen matkoissa omiaan. Samalla ne ovat testin suurimmat kuulokkeet, joskin myös mukavimmat. Äänenlaadultaan Hesh 3.0 ei yllä testin suositeltavimpien tasolle.

 

Karakter
Skullcandy Hesh 3
Basic

Ääni & Kuva kiteyttää

Hyvä akunkesto. Pikalataus. Isojen kuppien ansiosta mukavat päässä. Taittuvat kokonaan kasaan kuljetusta varten. Muihin testin kuulokkeisiin verrattuna kookkaat. Keskinkertainen äänenlaatu.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Hyvä vastamelu, mutta sointi on pettymys

Erittäin hyvä kokonaisuus

Kultainen ääni

Ääni & Kuva
Scroll to Top