Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

The Framen uudet kehykset

Samsungin ja FRAME IT:n yhteistyömallisto tarjoaa entistä enemmän kehysvaihtoehtoja suositulle The Frame -televisiomallille – miten olisivat vaikkapa kultakehykset?

/ 06.06.2023 - 12:30
The Framen uudet kehykset

Samsung The Frame lienee maailman suosituimpia televisiomalleja. Myös meillä Suomessa litteä ja vaihdettavin kehyksin varustettu taulutelevisio on noussut etenkin skandinaavisen sisustustyylin ystävien suosioon. Nyt Samsung aloittaa yhteystyön ruotsalaisen FRAME IT:n kanssa, mikä tekee The Frame -tv:n kehysvalikoimasta entistäkin monipuolisemmin eri sisustuksiin sopivan.

Samsung FRAME IT
FRAME IT:n kehykset ovat leveämpiä ja muistuttavat enemmän perinteisiä taulunkehyksiä. Kuva: Samsung

Lue myös: Samsung The Frame 2022 – Sisustajan taulutelevisio

Rammer collage
Uudet kehykset ovat saatavana valkoisena, mustana, kultaisena ja samppanjan värisenä. Kuva: Samsung

Klassista ja näyttävää

Yhteistyön tuloksena saataville tulee neljä kehysmallia, joiden värit ovat valkoinen, musta, kulta ja samppanja. Uudet kehysmallit noudattavat FRAME IT:n suosittuja Stockholm- ja Rom-mallistojen ulkonäköä. Samsungin alkuperäisiin, minimalistisiin kehyksiin verrattuna uutuudet ovat huomattavasti leveämpiä ja tyyliltään klassisia. Puusta ja komposiitista valmistetut kehykset sopivat luontevammin esimerkiksi kehystettyjen öljyväritöiden seuraan samalle seinälle.

Me Samsungilla asetamme aina ihmisen keskiöön suunnitellessamme tuotteitamme ja pyrimme vastaamaan kasvavaan kysyntään yksilöllisten käyttäytymismallien, tarpeiden, tyylien ja kotien mukaan räätälöitävälle teknologialle. The Frame -televisiolle suunnitellut uudet kehykset ovat loistava esimerkki siitä, kuinka teknologia ja sisustus voivat kulkea käsi kädessä. Toivomme niiden sopivan entistä useampiin olohuoneisiin ja laajentavan mahdollisuuksia luoda yhä uniikimpia koteja”, sanoo Henrik Aronsson, Samsungin kuluttajaelektroniikan varapuheenjohtaja Pohjoismaissa.

Hinnat ja saatavuus

Uudet kehykset sopivat Samsungin 43–85-tuumaisiin The Frame -malleihin mallivuodesta 2021 eteenpäin (LS03A). Ensimmäiset kehysmallit ovat tulossa myyntiin kesäkuun aikaan ja ovat nähtävillä FRAME IT:n kivijalkamyymälöissä Tukholmassa, Göteborgissa ja Uppsalassa. Kehyksiä voi myös ostaa FRAME IT:n verkkokaupasta.

Suositushinnat ovat 219–299 €, mutta kesäkuun loppuun asti niitä myydään kampanjahintaan 179–239 €. Vertailun vuoksi mainittakoon, että tavalliset Samsungin kehykset maksavat noin satasen, eli premium-laadusta saa pulittaa hieman enemmän!

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Marimekkoa kehyksiin

Vuoden jännittävimmät televisiot

Kaareva 8K-tv 65-tuumaisena - onko näitä pian joka kodissa?

Lisää Hue-valaistuja Samsungin televisioita?

LG kahmii tunnustusta innovaatioistaan

Black Weekin muikeimmat tv-löydöt

Ääni & Kuva
Scroll to Top