Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

OLED-televisio designkotiin: LG Posé

Haastaako Posé Samsungin suositun The Frame -designtv:n?

forfatter
Julkaistu 08.06.2022 - 10:00

LG tunnetaan erinomaisen kontrastin OLED-televisioistaan, ja nyt designtietoisille suunnattu Objet-mallisto saa täydennystä. Jo aiemmin LG on esitellyt Easel (65Art90) -mallin, jonka saa kallistettua seinää vasten, ja nyt päivänvalon näkee Posé!

01 LG OLED at MDW
LG Posé LX1. Kuva: LG

LG Posé LX1: Design-OLED kokovaihtoehdoissa 42″, 48″ och 55″

Posé on syntynyt LG:n ja hollantilaisen suunnittelutoimisto Moooin yhteistyönä. Tavoitteena on tietysti ollut täydellisesti sisustukseen sopiva televisio. Omilla jaloillaan poseeraava Posé onkin varsin tyylikäs näky kaarevine linjoineen ja hillittyine beigensävyineen.

Takapuolella on ovela hylly, jonka ansiosta tv ei näytä rumalta toiseltakaan puolelta. Johdot kulkevat piilossa television jalkaa pitkin. Näin televisio auttaa vähentämään olohuoneen visuaalista kohinaa.

Kakku ei ole tällä kertaa kaunis vain päältä, sillä Posé on varustettu LG:n parhaalla OLED Evo -paneelilla, josta olemme saaneet hyviä kokemuksia esimerkiksi 2022-mallivuoden C2- ja G2-televisioiden muodossa. Odotettavissa siis mehukasta kontrastia ja kirkkautta.

Kun televisiosta ei katso sarjoja tai elokuvia, voi ruudulle valita taidetta tai valokuvia samaan tapaan Samsungin lifestyle-televisio The Framessa. Jos meiltä kysytään, muistuttaa LG Posé paljon myös Samsungin toista designmallia eli niin ikään omilla jaloillaan seisovaa The Serifiä.

Lue myös: Samsung The Serif – Puoliksi televisio, puoliksi huonekalu

Hinnat ja saatavuus

LG:n tuoreimmat lifestyle-televisiot esitellään Milanon designmessuilla Tessuti i Milano 7.–12.6. LG:n mukaan Posé tulee Euroopassa kauppoihin vuoden 2022 kolmannella neljänneksellä eli tuttavallisemmin syksyllä. Hintaoja ei vielä ole julkistettu, mutta Posé asettunee hieman ”tavallista” C2-mallistoa hintavampaan kategoriaan. Odotamme jo kovasti pääsevämme testaamaan, onko tv yhtä fiksu kuin miltä se näyttää!

Lue myös: Kaksi uutta lifestyle-televisiota LG:ltä

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

4 viikkoa
vain 4.50 €!

forfatter

Audun Hage

(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.
LG:n tv taipuu kaarevaksi pelinäytöksi LG:n uusi OLED-televisio on räätälöity pelaamiseen, ja ilmettä voi vaihtaa kaarevasta suoraksi napinpainalluksella. Hinta kylläkin on suolainen!
Studiolaatuista tv-kuvaa Panasonic LZ1500E tarjoaa upeaa kontrastia ja väritarkkuutta ja on lähin esimerkki kotikäyttöön saatavasta studiolaatuisesta kuvasta.
Philips Hue tottelee nyt Samsungin televisioita Samsungin ja Signifyn uusi yhteinen sovellus tarjoaa yllättäviä mahdollisuuksia – ikään kuin Ambilight-valaistus Samsungin televisioihin!
Isompia OLED-malleja Samsungilta Samsung esittelee Las Vegasissa Neo QLED-, Micro LED- ja OLED-televisioita - vihdoin myös 77-tuumaisen!
Yleishyvä Sonyn tv on varustettu Google TV -käyttöliittymällä ja huippuluokan kuvankäsittelyllä, mutta MiniLED-malleihin verrattuna X90K voi näyttää vähän tylsältä.
Veitsenterävää kontrastia Samsung QN85B on litteä tv, johon mahtuu rutkasti suorituskykyä: kuva on terävä, kontrasti mahtava ja syvyysvaikutelma upea!