Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Kaksi uutta lifestyle-televisiota LG:lta

Luvassa ainakin esiripun taakse piiloutuva malli sekä pyörillä kulkeva tabletti-tv.

forfatter
Julkaistu 17.12.2021 - 10:45

LG julkistaa vuoden 2022 televisiomallistonsa varsinaisesti vasta tammikuun alun CES-messuilla las Vegasissa, mutta perinteiseen tyylinsä valmistaja paljastaa muutamia herkkuja jo ennen joulua. Tällä kertaa supinaa aiheuttaa uusi Lifestyle-televisiomallisto, joka on kehitetty tämän päivän kotikeskeistä elämää ajatellen.

Malliston ensimmäiset televisiot ovat nimeltään LG Objet TV/65Art90 ja LG StanbyME/27Art10. Niitä yhdistää tavallista poikkeava muotoilu, joka auttanee niitä sopimaan sisustukseen paremmin.

LG Objet TV (65Art90)

65-tuumainen OLED-mallin erikoisuus on kangas, jota voi nostaa ja laskea sen mukaan, mihin tv:tä käyttää. Tanskalaisen laatuvalmistaja Kvadratin kangas on saatavana kolmessa värissä (Beige, Kvadrat Redwood ja Green). Kun katsoo televisiota, kangas lasketaan kokonaan alas, mutta muussa käytössä sillä voi peittää osan ruudusta. Esimerkiksi Line View -asetus käyttää osaa näytöstä vaikkapa päivämäärän ja kellonajan näyttämiseen sekä musiikkisoittimen tietojen kertomiseen. Television galleria-asetuksella ruutuun voi asettaa still-kuvia ja luontoaiheita.

65Art90 on varustettu OLED evo -paneelilla ja LG:n OLED G1 -huippumallista tutulla laadukkaalla a9 gen.4-kuvaprosessorilla. Lisäksi LG Objet koreilee 80 watin 4.2-kanavaisella äänijärjestelmällä, mikä antanee kovemman volyymin kuin tavallisten televisioiden kaiuttimet. Tv:n saa LG:n mukaan kiinnitettyä seinälle tai nojaamaan seinään viiden asteen kulmassa.

Lue myös: LG G1 – Kristallinkirkas seinä-OLED

LG StanbyME (27Art10)

LG StanbyME 27Art10 on akkukäyttöinen (!) televisio, jossa virtaa riittää kolmeksi tunniksi. Se liikkuu pyörällisen jalustan päällä ja sopii niin elokuvien katseluun kuin videoneuvotteluihin. Ruutua voi kääntää, kallistaa, nostaa ja laskea sekä käyttää vaaka- ja pystyasennossa.

Melkein kuin tabletti, siis? Televisiossa onkin kosketusnäyttö ja se tukee näytön peilaamista (Mobile Screen Mirroring) ja NFC-yhteyttä Android- ja iOS-puhelinten kautta. Televisiossa on oma pidikkeensäkin kännykkää varten, ja laitteen saa yhdistettyä myös tietokoneeseen USB:n tai HDMI:n kautta. Television takapuoli on päällystetty tyylikkään näköisellä Pure Beige -sävyisellä kankaalla. Kun LG StanbyME -ruudusta ei katsele televisiota tai videokuvaa, sen voi asettaa näyttämään taidetta, valokuvia tai kellonaikaa.

 

LG Objet TV 65Art90 Front LG StanbyME 27Art10 LG StanbyME Bedroom LG StanbyME Kitchen LG StanbyME Living Room LG StanbyME Patio
<
>
LG Objet TV / 65Art90. Kuva: LG

LG:n uudet Lifestyle-sarjan mallit esitellään CES 2022 -messuilla, jolloin näillekin laitteille kerrottaneen hinnat ja tarkempi saatavuusajankohta.

Lisätietoja LG:n sivuilta: www.LG.com/CES2022 (4.1.2022 klo 17.00 alkaen).

 

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

4 viikkoa
vain 4.50 €!

forfatter

Audun Hage

(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.
LG:n haastaja Samsung The Framelle ja The Serifille Vihdoinkin designtelevisio, jonka kanssa ei tarvitse tinkiä kuvanlaadusta!
Sonylta ensimmäinen 98-tuumainen tv! Sony lanseeraa ensimmäisen 98-tuumaisen 4K-televisionsa näyttävästi – mutta uusia 8K-malleja ei tänä vuonna valmistajalta nähdä.
Samsungin lippulaiva-tv QN900C 8K-resoluutiolla Energiasyöpön 8K-television pelastukseksi on kehitetty uusi kuva-asetus.
Jättikuvaa hyvään hintaan Jos etsit isoa televisiota ja hyvää kontrastia kohtuuhinnalla, on TCL 75C935 varsin hyvän hinta-laatusuhteen vaihtoehto.
Tv-luksusta kaikilla herkuilla Philipsin viimeisin huippumalli OLED+937 tarjoaa ilmiömäistä kuvanlaatua Ambilight-valaistuksella ja Bowers & Wilkinsin äänellä maustettuna.
Philips esitteli uudet OLED-televisionsa Amsterdamissa Philipsiltä on tulossa useita kiinnostavia televisiomalleja tänä vuonna, kuten huikean kirkas MLA-tekniikalla varustettu OLED-malli.