Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Kaksi uutta lifestyle-televisiota LG:lta

Luvassa ainakin esiripun taakse piiloutuva malli sekä pyörillä kulkeva tabletti-tv.

forfatter
Julkaistu 17.12.2021 - 10:45

LG julkistaa vuoden 2022 televisiomallistonsa varsinaisesti vasta tammikuun alun CES-messuilla las Vegasissa, mutta perinteiseen tyylinsä valmistaja paljastaa muutamia herkkuja jo ennen joulua. Tällä kertaa supinaa aiheuttaa uusi Lifestyle-televisiomallisto, joka on kehitetty tämän päivän kotikeskeistä elämää ajatellen.

Malliston ensimmäiset televisiot ovat nimeltään LG Objet TV/65Art90 ja LG StanbyME/27Art10. Niitä yhdistää tavallista poikkeava muotoilu, joka auttanee niitä sopimaan sisustukseen paremmin.

LG Objet TV (65Art90)

65-tuumainen OLED-mallin erikoisuus on kangas, jota voi nostaa ja laskea sen mukaan, mihin tv:tä käyttää. Tanskalaisen laatuvalmistaja Kvadratin kangas on saatavana kolmessa värissä (Beige, Kvadrat Redwood ja Green). Kun katsoo televisiota, kangas lasketaan kokonaan alas, mutta muussa käytössä sillä voi peittää osan ruudusta. Esimerkiksi Line View -asetus käyttää osaa näytöstä vaikkapa päivämäärän ja kellonajan näyttämiseen sekä musiikkisoittimen tietojen kertomiseen. Television galleria-asetuksella ruutuun voi asettaa still-kuvia ja luontoaiheita.

65Art90 on varustettu OLED evo -paneelilla ja LG:n OLED G1 -huippumallista tutulla laadukkaalla a9 gen.4-kuvaprosessorilla. Lisäksi LG Objet koreilee 80 watin 4.2-kanavaisella äänijärjestelmällä, mikä antanee kovemman volyymin kuin tavallisten televisioiden kaiuttimet. Tv:n saa LG:n mukaan kiinnitettyä seinälle tai nojaamaan seinään viiden asteen kulmassa.

Lue myös: LG G1 – Kristallinkirkas seinä-OLED

LG StanbyME (27Art10)

LG StanbyME 27Art10 on akkukäyttöinen (!) televisio, jossa virtaa riittää kolmeksi tunniksi. Se liikkuu pyörällisen jalustan päällä ja sopii niin elokuvien katseluun kuin videoneuvotteluihin. Ruutua voi kääntää, kallistaa, nostaa ja laskea sekä käyttää vaaka- ja pystyasennossa.

Melkein kuin tabletti, siis? Televisiossa onkin kosketusnäyttö ja se tukee näytön peilaamista (Mobile Screen Mirroring) ja NFC-yhteyttä Android- ja iOS-puhelinten kautta. Televisiossa on oma pidikkeensäkin kännykkää varten, ja laitteen saa yhdistettyä myös tietokoneeseen USB:n tai HDMI:n kautta. Television takapuoli on päällystetty tyylikkään näköisellä Pure Beige -sävyisellä kankaalla. Kun LG StanbyME -ruudusta ei katsele televisiota tai videokuvaa, sen voi asettaa näyttämään taidetta, valokuvia tai kellonaikaa.

 

LG Objet TV 65Art90 Front LG StanbyME 27Art10 LG StanbyME Bedroom LG StanbyME Kitchen LG StanbyME Living Room LG StanbyME Patio
<
>
LG Objet TV / 65Art90. Kuva: LG

LG:n uudet Lifestyle-sarjan mallit esitellään CES 2022 -messuilla, jolloin näillekin laitteille kerrottaneen hinnat ja tarkempi saatavuusajankohta.

Lisätietoja LG:n sivuilta: www.LG.com/CES2022 (4.1.2022 klo 17.00 alkaen).

 

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

4 viikkoa
vain 4.50 €!

forfatter

Audun Hage

(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.
Black Week: parhaat tv-löydöt! Pidä silmällä näitä suosittelemiamme televisiomalleja, kun suuntaat Black Friday -alennusmyynteihin!
OLED plus Ambilight = mahtavampi elämys! Philips on jälleen tehnyt värikkään OLED-television, joka tarjoaa upean kontrastin ja Ambilight-valojen ansiosta mahtavia elokuvakokemuksia.
Suurin koskaan testaamamme tv! Unohda 85-tuumaiset, jos nyt haluaa isomman television kuin naapurilla, pitää valita 98-tuumainen! TCL 98C735 on hirmuisen kokoinen tv, jonka kuvanlaatu yllättää.
Kun viihde ratkaisee Haaveiletko mahtavista elokuvailloista, vaikuttavan näköisistä peleistä tai teräväpiirtoisista urheilulähetyksistä? Silloin voi olla paikallaan ostaa uusi televisio! Kokosimme tähän parhaat vuoden aikana testaamamme mallit, joista löytyy varmasti jokaiseen makuun sopiva.
Samsungin tv:n omistajille enemmän HDR-sisältöjä Apple TV+ ja iTunes tarjoavat osan sisällöistä nyt avoimessa HDR10+-formaatissa – onko Dolby Visionin ylivalta tulossa päätökseen?
MiniLEDillä parempaa kontrastia Sony on tehnyt parhaasta LCD-televisioistaan tälle vuodelle MiniLED-taustavalaistuksella varustetun version, joka tarjoaa todella tarkkaa kontrastia ja kirkkautta – mutta ei ole aivan täydellinen.