: Urbanista Seattle Wireless

Kaunis ulkonäkö, kaunis ääni

Coolin pinnan alla piilottelee yllättävän hyvä soundi.

Ääni & Kuva kiteyttää

Poikkeuksellisen siisti design street-kuulokkeiksi. Mukavat ja kokoontaittuvat. Erinomainen soundi.
Ei aptX:ää tai NFC:ää. Kosketusohjaimet eivät aina tottele.
Tyyppi: On-ear

Liitännät: BT 4.1, johto

Mikrofoni: On

Paino: 172 g

Akunkesto: 12 tuntia

Verkkosivusto: urbanista.com

Hinta: 100 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Urbanista on vienyt urbaanin ilmeensä äärimmäisyyksiin: design on niin riisuttua, ettei näkyvissä ole mitään, minkä ei haluttaisi näkyvän. Merkkiäkin täytyy vähän etsiskellä. Tyylikkäisiin värivaihtoehtoihin kuuluvat musta, valkoinen, vihreä ja ruusukulta. Kuminen pinta tekee niistä tukevat ja miellyttävän tuntuiset. Ne taittuvat kuljetusta varten, mutta rakenne tuntuu vakaalta.

Tyynyt on vuorattu runsaasti memory foamilla, joka eristää hyvin ja on päällystetty tekonahalla. Pannassa ei ole paksulti pehmikettä mutta silti kuulokkeet tuntuvat mukavalta eivätkä juurikaan purista. Kuulokkeista löytyy yksi fyysinen nappi, ja soittoa ohjataankin toisen kupin kosketuspaneelista. Se toimii kohtuullisen hyvin. Puheohjauksellekin, kuten Sirille ja Google Now’lle on tuki. Akunkesto on useimmiten riittävä.

Kuten usein street-kuulokkeissa, on Seattle Wirelessissakin vahvistettu bassoa. Se on tehty tarkoin: bassossa on riittävästi lisäpotkua, jotta musiikki tempaa mukaansa, mutta se ei mitenkään hallitse musiikkia. Soundi on yllättävän tasapainoinen hintaansa nähden. Laulu kuulostaa luonnolliselta akustisessa musiikissa, ja elektroninen musiikki ja rock soivat raskaasti ja intensiivisesti.

Johtopäätökset

Jos luuli Urbanistan olevan vain cool merkki, jolla ei ole oikeaa osaamista, huomaa erehtyvänsä. Design on tyylikäs eikä herätä turhaa huomiota. Materiaalit on valittu huolella ja rakenne on yksinkertainen mutta toimiva. Ainoa miinus on kosketusohjauksen ajoittainen sekoilu. Se on kuitenkin helppo antaa anteeksi, kun laittaa musiikin soimaan. Seattle Wireless on yksinkertaisesti ainoa edullinen kuulokemalli, joka oikeasti kuulostaa todella hyvältä.

Kommentera

Vastaa

Lue myös

Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Sony A85 on läpeensä erinomainen OLED-televisio, jonka kaunis kuvanlaatu ja selkeä ääni ihastuttavat.
Samsung HW-Q950T on valmistajansa uusin huippumalli, ja ansaitusti – tässä soundbarissa riittää ruutia!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös