: Urbanista Seattle Wireless

Kaunis ulkonäkö, kaunis ääni

Coolin pinnan alla piilottelee yllättävän hyvä soundi.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Poikkeuksellisen siisti design street-kuulokkeiksi. Mukavat ja kokoontaittuvat. Erinomainen soundi.
Ei aptX:ää tai NFC:ää. Kosketusohjaimet eivät aina tottele.
Tyyppi: On-ear

Liitännät: BT 4.1, johto

Mikrofoni: On

Paino: 172 g

Akunkesto: 12 tuntia

Verkkosivusto: urbanista.com

Hinta: 100 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Urbanista on vienyt urbaanin ilmeensä äärimmäisyyksiin: design on niin riisuttua, ettei näkyvissä ole mitään, minkä ei haluttaisi näkyvän. Merkkiäkin täytyy vähän etsiskellä. Tyylikkäisiin värivaihtoehtoihin kuuluvat musta, valkoinen, vihreä ja ruusukulta. Kuminen pinta tekee niistä tukevat ja miellyttävän tuntuiset. Ne taittuvat kuljetusta varten, mutta rakenne tuntuu vakaalta.

Tyynyt on vuorattu runsaasti memory foamilla, joka eristää hyvin ja on päällystetty tekonahalla. Pannassa ei ole paksulti pehmikettä mutta silti kuulokkeet tuntuvat mukavalta eivätkä juurikaan purista. Kuulokkeista löytyy yksi fyysinen nappi, ja soittoa ohjataankin toisen kupin kosketuspaneelista. Se toimii kohtuullisen hyvin. Puheohjauksellekin, kuten Sirille ja Google Now’lle on tuki. Akunkesto on useimmiten riittävä.

Kuten usein street-kuulokkeissa, on Seattle Wirelessissakin vahvistettu bassoa. Se on tehty tarkoin: bassossa on riittävästi lisäpotkua, jotta musiikki tempaa mukaansa, mutta se ei mitenkään hallitse musiikkia. Soundi on yllättävän tasapainoinen hintaansa nähden. Laulu kuulostaa luonnolliselta akustisessa musiikissa, ja elektroninen musiikki ja rock soivat raskaasti ja intensiivisesti.

Johtopäätökset

Jos luuli Urbanistan olevan vain cool merkki, jolla ei ole oikeaa osaamista, huomaa erehtyvänsä. Design on tyylikäs eikä herätä turhaa huomiota. Materiaalit on valittu huolella ja rakenne on yksinkertainen mutta toimiva. Ainoa miinus on kosketusohjauksen ajoittainen sekoilu. Se on kuitenkin helppo antaa anteeksi, kun laittaa musiikin soimaan. Seattle Wireless on yksinkertaisesti ainoa edullinen kuulokemalli, joka oikeasti kuulostaa todella hyvältä.

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Shure Aonic 50 lifestyle

Taivaan portit aukeavat

Shure Aonic tarjoaa ehkäpä parasta koskaan kuulemaamme äänenlaatua vastamelukuulokkeista.

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Vieritä ylös