: TIVOLI AUDIO PAL+ BT

Lahjakas kaveri

Pieni Tivoli-radio ei petä odotuksia, siinä on testin paras ääni.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Kompakti ja helppokäyttöinen digiradio, jossa on suoratoisto-ominaisuus, kohtuullisen pitkä akunkesto ja ensiluokkainen äänenlaatu.
Testin korkein hinta.
Bluetooth

FM/DAB+-radio

Kaukosäädin

16 h akunkesto

348 €

Maahantuoja: www.loudgroup.fi

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Tivoli-Audio-PAL+ -radion menestys ei ole sattumaa. Tivoli Audion aikaisemmat pienet radiot ovat jo häivyttäneet laatuennakkoluulot, pienikin radio voi kuulostaa kokoaan isommalta.

Kannettavat äänilähteet ovat jo pitkään olleet digitaalisia ja niissä on yleensä mukana FM- ja DAB+-radiot. Tivoli Audion PAL+ bluetooth -versiolla voi myös suoratoistaa musiikkia mobiililaitteista. Radiossa on sisäänrakennettu ladattava akku, jonka kesto on noin 16 tuntia ja sitä voi ohjata mukana tulevalla kaukosäätimellä. Radioon voi kytkeä myös perinteisen, johdon välityksellä toimivan äänilähteen sekä kuulokkeet.

Kuten odottaa sopii on äänen laatu mainio sekä radiosta kuultuna että mistä tahansa äänilähteestä striimattuna. Pikku kaiutin on niin hyvin tasapainotettu että se selviytyy yhtä hyvin basso- ja keskialueella kuin diskanttipäässäkin. Äänen kuva on tarkka näin pieneksi radioksi ja keskialue on hyvin erotteleva niin että se tuo yksityiskohdat hyvin esiin. Sointi on täyteläinen mutta ei niin voimakas kuin Pinell GO+ -radiossa mutta Tivoli soi kauniisti kovemmallakin volyymillä kuunneltaessa.

Kannettava Tivoli-radio toimii hiukan paremmin kuin muut ja sitä on helppo käyttää, koska siinä on suuri ja selkeä näyttö. Jos ei kaipaa suoratoistoa on samasta radiosta saatavissa perusversio ilman bluetoothia 50 euroa halvemmalla.

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Shure Aonic 50 lifestyle

Taivaan portit aukeavat

Shure Aonic tarjoaa ehkäpä parasta koskaan kuulemaamme äänenlaatua vastamelukuulokkeista.

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Vieritä ylös