: Tado Smart Radiator Termostat Starter Kit

Tado huolehtii termostaateista

Enää ei tarvitse väännellä pattereiden termostaatteja, sillä Tado hoitaa homman.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Tyylikäs ja yksinkertainen muotoilu sopii skandinaavisiin koteihin.
Ei tällä hetkellä toimi Apple Homekitin kanssa. Pitää meteliä.
2 termostaattia

1 bridge

Wifi

Sovellus iOS/Android

Sopii sekä uusiin että vanhoihin pattereihin

Hinta: 200 €

Verkkosivusto: tado.com

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Älykäs termostaatti voi säästää jopa 31 % vuoden lämmityskuluista. Arkea helpottava laite säädetään haluttuun lämpötilaan, jonka jälkeen sen olemassaolon voi unohtaa. Ikävä kyllä saksalaisen Tadon patteritermostaatti ei ihan jää unohduksiin, mutta ensivaikutelma on hyvä. LED-näytöllä varustettu valkoinen älytermostaatti näyttää todella hyvältä. Sitä voi ohjata manuaalisesti tai sovelluksesta. Harmi kyllä, se ei tue Aplle Homekitiä, mutta Tadon mukaan parannus on tulossa vielä tämän vuoden aikana. He lupaavat lähettää uuden internet bridge -osan Homekit-tuen valmistuessa, jos rekisteröi laitteensa nyt.

Alkukankeutta

Tado asennetaan kiinnittämällä pieni muovirengas vanhan termostaatin paikalle. Kiristämisen jälkeen Tado kalibroidaan sovelluksesta, ja mitä tiukemmin on onnistunut renkulan saamaan kiinni, sitä nopeammin prosessi hoituu. Itse jouduimme yrittämään monta kertaa. Homekitin puuttumisesta johtuen Tado ei esimerkiksi tiedä, milloin ovet ja ikkunat ovat auki. Niinpä älytermostaatti on suljettava manuaalisesti aina, kun haluaa pitää ikkunoita auki ja estää laitetta kompensoimasta lämpöhukkaa. Harmillinen ominaisuus. Tado myös pitää itsekseen ääntä, mikä voi tuntua häiritsevältä, jos oleskelee sen läheisyydessä.

Johtopäätökset

Älykkään termostaatin idea on nerokas. Laite tietää itse, kuinka lämmintä huoneessa on ja säätää lämpötilaa sen mukaan. Homekit-tuen ja muihin kodin laitteisiin integroitavuuden on iso miinus.Tado näyttää kauniilta, mutta laitetta ei voi kehua älykkääksi ennen kuin se kommunikoi muiden kodin järjestelmien kanssa. Hieman äänekäskin se on.

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

Vieritä ylös