Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Philipsin OLED-tv:lle designpalkinto

Philipsin uusi lippulaivamalli OLED+908 palkittiin Red Dot Design Awardilla.

/ 18.04.2023 - 12:52
Philipsin OLED-tv:lle designpalkinto

Philipsin OLED-televisiot tunnetaan erinomaisesta kuvanlaadustaan, tunnelmallisesta Ambilight-valaistuksestaan eikä vähiten linjakkaan tyylikkäästä muotoilustaan. Nyt Philips onkin saanut tunnustusta juuri muotoilustaan, kun 2023-mallivuoden OLED+908 palkittiin Red Dot Design Awardilla yhdessä muutaman muunkin Philipsin tuotteen kanssa.

OLED908 55 65 77 RFT SC RGB 1500x1500px 989x989 1
Philips OLED+908 on saatavana 55-, 65- ja 77-tuumaisena. Kuva: Philips/TP Vision

Red Dot Design Award – tunnustus hyvästä muotoilusta

Red Dot Design Award -muotoilupalkintoja on jaettu vuodesta 1955, ja se on kansainvälinen laadukkaan tuotemuotoilun tunnus. Palkintoja jaetaan vuosittain useissa kategorioissa. Tuomaristo koostuu 50 itsenäisestä muotoiluasiantuntijasta, ja se painottaa arvioinneissaan toiminnallisuutta, laatua, ergonomiaa ja innovatiivisuutta.

Philips OLED+908 on yhä niin uusi malli, ettei sitä edes ole vielä kaupoissa (sitä odotetaan valikoimiin syksyllä 2023), mutta saimme siitä jo esimakua Philipsin alkuvuonna järjestämässä lanseeraustilaisuudessa.

Voittajamalli on saatavana 55-, 65 ja 77-tuumaisena, ja se on varustettu LG Displayn valmistamalla aivan uudella MLA-tyypin OLED-paneelilla. Samanlainen löytyy juuri testaamastamme LG OLED G3 -televisiosta.

Näiden lisäksi OLED+908 tarjoaa Philipsin tavaramerkkinä tunnetun Ambilight-valaistuksen sekä Bowers & Wilkinsin valmistaman, tv:n alareunaan integroidun soundbarin, joka on päällystetty tanskalaisen Kvadratin kankaalla. Televisiolla on pyörivä alumiinijalusta, ja ergonominen kaukosäädin on varustettu taustavalaistuilla napeilla, jotta valintojen tekeminen sujuu myös kotiteatterin hämäryydessä.

Philips sai tunnustusta hyvästä muotoilustaan myös kuulokepuolella, sillä myös Fidelio L4-, Fidelio TWS- ja A5580 True Wireless -kuulokkeet saivat Red Dot Awards -palkinnot.

Lue myös: Philipsin uudet televisiot vuodelle 2023

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Marimekkoa kehyksiin

Vuoden jännittävimmät televisiot

Kaareva 8K-tv 65-tuumaisena - onko näitä pian joka kodissa?

Lisää Hue-valaistuja Samsungin televisioita?

LG kahmii tunnustusta innovaatioistaan

Black Weekin muikeimmat tv-löydöt

Ääni & Kuva
Scroll to Top