Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Arlo Pro 5 kuvaa väreissä yölläkin

Arlon uusi valvontakamera tallentaa jokaisen yksityiskohdan, jolla voi olla merkitystä murtovarkaan tunnistamisessa ja tuomitsemisessa.

/ 23.03.2023 - 12:30
Arlo Pro 5 kuvaa väreissä yölläkin

Uusi Arlo Pro 5 -valvontakamera on varustettu 2K-kennolla, joka tallentaa kuusinkertaisesti värejä edeltäjäänsä Arlo Pro 4 -malliin verrattuna.

Edistyksellisen yökuvauksen ansiosta kodinomistaja voi saada selkeitä kasvokuvia mahdollisista tunkeutujista, sillä kameran spottivalon ja värikuvauksen avulla kuvaan tallentunut henkilö on helppo tunnistaa. 12-kertainen zoom auttaa siinä myös, samoin kuin korkearesoluutioinen videokuva, jonka ansiosta rakeisille kuville voi heittää hyvästit, Arlo lupaa.

Arlo Pro 5
Tuttuun tapaan Arlo Pro 5 on varustettu myös sireenillä, jonka yhdessä seitsemään metriin asti valaisevan spottivalon kanssa luulisi säikäyttävän murtovarkaat. Kuva: Arlo

Arlo Pro 5:n akku kestää jopa kahdeksan kuukautta eli 30 % pidempään kuin edeltäjässään. Uudessa valvontakamerassa on myös energiansäästöasetus, jota käyttämällä akunkestoa voi pidentää jopa puolella. Virransäästö perustuu harvempiin ilmoituksiin ja esikatseluvideopätkiin.

Pro 5 on Arlon ensimmäinen kamera, joka käyttää Dual-Band Wi-Fiä, joka tukee sekä 2,4 GHz:n että 5,0 GHz:n taajuutta.

Lue myös: Arlo Ultra 2 Spotlight Camera – Supertarkkaa videovalvontaa

Hinta ja saatavuus

Arlo Pro 5 on kaupoissa 1.4.2023 alkaen suositushintaan 280 euroa.

Peter Gotschalk
(s. 1973): Kehityspäällikkö ja toimittaja. Peter on työskennellyt tekniikkatoimittajana eri tanskalaismedioissa vuodesta 1998 lähtien ja LB-toimituksessa vuodesta 2012 lähtien. Peter kirjoittaa etenkin mobiililaitteista ja muista kannettavista laitteista sekä innovaatioista esimerkiksi 5G:n, sähköautoilun ja älykotien saralla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pyörivä valvontakamera Ringiltä

Moderni ilme katkaisijoita ja pistorasioita myöten

Hiljainen puutarhatraktori isolle pihalle

Turvaa älykotiin

Entistä edullisempi Arlo Essential

Jälleen piirun verran helpompaa siivousta

Ääni & Kuva
Scroll to Top