Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

165-tuumainen televisioteos

Jos on nirson tyylin suhteen ja tilaa ja rahaa vain riittää, on C Seed N1 tyylikäs ja yllättävä ratkaisu televisioksi.

forfatter
Julkaistu 07.08.2022 - 09:42

Eiköhän sanota se suoraan: siinä missä moni kaiutin voi ehdottomasti toimia olohuoneen koristeena, ovat useimmat televisiot rumia mustia laatikoita, jotka hallitsevat ikävästi seinäalaa.

Jos kuitenkin haluaa jättimäistä tv-kuvaa, jonka saa tarvittaessa piiloon ja samalla hienostuneen tavan esiteltyä mittavaa varallisuuttaan, on seuraavan televisiosi nimi todennäköisesti C Seed N1.

C Seed N1 näyttää matalalta modernilta veistokselta. Kun tv:n laittaa päälle, veistos nousee majesteettisesti lattialta ja taittuu auki jättimäiseksi televisioruuduksi. Laitteen mekaaniset kyvyt aiheuttavat ihastelua kenessä vain!

Toimimme highend-markkinan yläpäässä. Monet asiakkaistamme keräilevät taidetta ja vaativat visuaalista laatua, joka sopii heidän harkittuihin koteihinsa,

kertoo C Seedin johtaja Alexander Swatek.

C Seed N1 on saatavilla kolmessa koossa: 165″, 137″ ja 103″ ja hinnat alkavat 180 000 eurosta.

 

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

4 viikkoa
vain 4.50 €!

forfatter

John Hvidlykke

(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.
LG:n tv taipuu kaarevaksi pelinäytöksi LG:n uusi OLED-televisio on räätälöity pelaamiseen, ja ilmettä voi vaihtaa kaarevasta suoraksi napinpainalluksella. Hinta kylläkin on suolainen!
Studiolaatuista tv-kuvaa Panasonic LZ1500E tarjoaa upeaa kontrastia ja väritarkkuutta ja on lähin esimerkki kotikäyttöön saatavasta studiolaatuisesta kuvasta.
Philips Hue tottelee nyt Samsungin televisioita Samsungin ja Signifyn uusi yhteinen sovellus tarjoaa yllättäviä mahdollisuuksia – ikään kuin Ambilight-valaistus Samsungin televisioihin!
Isompia OLED-malleja Samsungilta Samsung esittelee Las Vegasissa Neo QLED-, Micro LED- ja OLED-televisioita - vihdoin myös 77-tuumaisen!
Yleishyvä Sonyn tv on varustettu Google TV -käyttöliittymällä ja huippuluokan kuvankäsittelyllä, mutta MiniLED-malleihin verrattuna X90K voi näyttää vähän tylsältä.
Veitsenterävää kontrastia Samsung QN85B on litteä tv, johon mahtuu rutkasti suorituskykyä: kuva on terävä, kontrasti mahtava ja syvyysvaikutelma upea!