Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video
L&B Home Joulukalenteri 05OSALLISTU

: Denon DHT-S514

Paras kompromissi

Kunnon elokuvaääni, helppokäyttöisyys ja hyvin soundaava musiikki tekevät Denonista loisto-ostoksen hintaluokassaan.

Julkaistu 18.04.2017 - 11:10
Denon DHT-S514
Geir Gråbein Nordby

Klipschin tapaan myös Denonista puuttuu näyttö, jonka sijaan äänilähde ilmaistaan ledeillä. Säätimiä ei onneksi ole montaa ja yksinkertaisessa kaukosäätimessä on helposti tulkittavat symbolit toiminnoille.

Ainoat ääniasetukset ovat surround-efekti ja yömoodi, joka vaimentaa ääntä ja etenkin bassoa, jotta muu talonväki voi nukkua rauhassa toisten nauttiessa myöhäisestä elokuvaillasta. Subwooferin takapuolelta löytyy portaaton säätö bassoa varten.

Stereomusiikissa on paremmat rumpusoundit ja tasapainoisempi basso kuin JVC:llä, Panasonicilla ja Philipsilla. Subwoofer ja soundbar toimivat paremmin yhteen, mikä tekee äänestä saumattomamman ja muistuttaa siinä suhteessa Klipschiä. Denon ei ole yhtä voimakas mutta toimii hyvin etkojen viihdyttäjänä.

Mainos

Elokuvan kasteluun Denon on nappivalinta. DHT-S514 luo luonnollisemman äänimaailmansa ansiosta paremman surround-efektin kuin Klipsch. Puhe kuuluu selkeästi. Täyteläisyys ei ole samaa luokkaa kuin Klipschillä, mutta kokonaisuutena pidimme Denonin tarjoamasta elokuvakokemuksesta enemmän. Denon DHT-S514 antaa todellista vastinetta rahoille!

Ääni & Kuva kiteyttää

Surround-vaikutelma toimii elokuvan kanssa vaikuttavasti ja puhe erottuu selkeästi ilmavasta äänimaailmasta. Erinomaisen tasapainoinen ääni. Stereomusiikki ei kuulosta yhtä täyteläiseltä kuin elokuvaäänet. Jäimme kaipaamaan näyttöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Google TV kaikille ruuduille

Nyt on niukkaa

Kotiteatterista jyrähtää!

4 projektoria 4K-resoluutiolla

Isoa kuvaa lyhyellä etäisyydellä

Iskevää 3D-ääntä

Ääni & Kuva
Scroll to Top