Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Segway Cube – varavirtaa mökille tai kotiin

Segway-Ninebotin kannettava virtalähde toimii varavirtana kotona, mökillä, asuntoautossa - ihan missä vain.

/ 05.12.2023 - 09:35
Segway Cube – varavirtaa mökille tai kotiin

Segwayn uusi Cube-sarja koostuu kahdesta mallista: Segway Cube-1000 on 1 kWh:n kapasiteetilla varustettu akku, ja Segway Cube-2000 puolestaan on – jep, arvasit oikein – 2 kWh:n kapasiteetin akku. Käytännössä 1 000 kWh:n akulla voi esimerkiksi pestä koneellisen pyykkiä 60 asteessa, valmistaa päivällisen uunissa (tosin siinä on eroa, valmistaako yhden vai neljä pizzaa…) tai pitää jääkaappia tai pakastinta päällä noin vuorokauden ajan.

Segway Power station Lifestyle picture 9 scaled 1
Kuva: Segway-Ninebot

Sopii ihan kaikkeen

Jos sähkökatko yllättää, voi varavirta olla hyvinkin paikallaan. Sillä estää paisteja sulamasta pakkasesta, ja isommalla vara-akulla voi tasoittaa sähkön hintapiikkejä: akun voi ladata halvan hinnan aikaan ja käyttää kalliina päivänä. Segwayn akut ovat kannettavia, eli niitä voi käyttää missä tahansa – vaikkapa mökkitontilla työkalujen lataamiseen. Tai jos haluaa järjestää omat festarit keskellä metsää, mutta tarvitsee kuitenkin sähköä kaiuttimille, valoille tai minijääkaapille. Mahdollisuuksia on lukemattomia!

Accessory power station cubes_Solar Panel_Product picture
Akun voi ladata aurinkopaneeleilla. Kuva: Segway-Ninebot

Aurinkopaneelit

Segway Cube-1000 ja Cube-2000 voidaan ladata myös aurinkopaneeleilla, ja tätä tarkoitusta varten onkin kehitetty Segway Solar Panel SP100 (100 watin teholla) ja SP200 (200 W). Näin omaa energiankulutusta saa aurinkoisina päivinä vähennettyä tehokkaasti.

Yhdistettävissä isommaksi kokonaisuudeksi

Segway Cuben akut on suunniteltu modulaarisiksi, joten rinnakkain voi kytkeä peräti viisi akkumoduulia. 1 kWh:n akut yhdistetään toisiinsa helposti induktiolla.

Älykäs ohjaus

Akkujen vaihtovirta on korkea, 2 200 W. Cube mukauttaa älykkäästi virtalähteen syötön käytettävän laitteen mukaan, jotta energiaa ottava laite ei ylikuormitu. Cubeen voi yhdistää laitteen, jonka virrankulutus on jopa 4 400 W.

– Olemme vuosien varrella käyttäneet eri tuotteissamme lähes 20 miljoonaa varavirtaa ja 600 miljoonaa Li-on-akkua. Kokemuksemme akuista ja saamamme positiivinen palaute ovat menestyksemme salaisuus, Segway-Ninebotin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Luke Gao sanoo tiedotteessa.

Segway-Ninebot asettuu kilpailemaan kuluttajamarkkinoilla EcoFlow’n ja Jackeryn kanssa.

Segway Power station_Lifestyle picture (6)
Kuva: Segway-Ninebot

Segway Cube-1000 ja Segway Cube-2000: Hinnat ja saatavuus

Suomen jälleenmyynnistä ei vielä ole tietoa, mutta Saksassa Cubet ovat jo ennakkotilattavissa. Siellä Cube-1000:n hinta on 1 099 € ja Cube-2000:n hinta 1 799 €.

Lue lisää: segway.com

Geir Gråbein Nordby
(s. 1978): Toimittaja. Gråbein päätyi LB-toimituksen jäseneksi lähetettyään vuonna 2001 työhakemuksen väärään osoitteeseen – hän halusi hakea samannimiseen studioon ääniteknikoksi mutta onkin nyt työskennellyt puolet elämästään tekniikkatoimittajana. Gråbeinin erityisalaa ovat etenkin hifi, kuulokkeet ja kotiteatteri, mutta toisinaan hän ottaa haltuunsa muitakin alueita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaksi pizzaa kerralla: Ooni Koda 2 Max

Pyörivä valvontakamera Ringiltä

Moderni ilme katkaisijoita ja pistorasioita myöten

Hiljainen puutarhatraktori isolle pihalle

Turvaa älykotiin

Entistä edullisempi Arlo Essential

Ääni & Kuva
Scroll to Top