Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Puhdasta ja kuivaa parissa tunnissa

LG:n uusi lämpöpumpulla varustettu kuivaava pesukone pesee ja kuivaa pyykit jopa alle kahdessa tunnissa.

/ 24.01.2024 - 08:00
Puhdasta ja kuivaa parissa tunnissa

LG:n uusi HeatPump™-invertteritekniikalla ja suoravetomoottorilla varustetun yhdistelmäpesukoneen (WM6998HBA) luvataan olevan erittäin nopea ja tehokas: valmistajan mukaan kone säästää paitsi aikaa, myös 60 % vähemmän energiaa perinteiseen kondensoivaan malliin verrattuna.

LG:n mukaan kone on myös suurin markkinoilla oleva kuivaava pyykinpesukone (malli on jo saatavilla Yhdysvaltain markkinoilla) mutta jäänee toiseksi suurimmaksi, kun yritys julkistaa uuden 25 kg vetävän LG Signature -sarjan yhdistelmäpesukoneensa. Tiedotteen mukaan koneen kapasiteetti on nimittäin noin 21 kg pesuohjelmalla ja 14 kg kuivausohjelmalla. Koneen mitat ovat L 69 x K 106 x S 85 cm, ja painoa sillä on 112 kg.

LG:n mukaan koneen sensorit hyödyntävät tekoälyä tunnistaakseen kankaan tyypin, likaisuuden ja rummun täyttömäärän, jonka jälkeen kone valitsee automaattisesti pesu- ja kuivausohjelman, lämpötilan ja muut toiminnot. Pesu- ja huuhteluaineen automaattisesta annostuksesta vastaa ezDispense-toiminto, eikä pesuainetta tarvitse täyttää kuin 18-31 pesukerran välein – puhelimeen saa tilattua ilmoituksen täyttötarpeesta.

Hinta ja saatavuus

LG WM6998HBA on ollut Yhdysvalloissa saatavilla 4.1.2024 alkaen noin 3 000 dollarin hintaan. Pohjoismaiden lanseerausajankohdasta tai hinnasta ei vielä kirjoitushetkellä ole tietoa.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Moderni ilme katkaisijoita ja pistorasioita myöten

Hiljainen puutarhatraktori isolle pihalle

Turvaa älykotiin

Entistä edullisempi Arlo Essential

Jälleen piirun verran helpompaa siivousta

Ensi kesänä kokataan ulkona!

Ääni & Kuva
Scroll to Top