Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Neljä uutta älyvaloa Wiz-mallistoon

Wizin älykäs valaisinperhe laajenee värillisellä filamenttivalolla, taipuisalla valonauhalla, litteällä kattovalaisimella ja pihapollarilla.

/ 19.06.2023 - 09:40
Neljä uutta älyvaloa Wiz-mallistoon
WiZ Filament color bulb 4
Full Color Filament Spiral on koko värikirjon tarjoava “hehkulamppu”. Kuva: Wiz

Nykyaikaiset “hehkulamput” näyttävät usein aika ikäviltä verrattuna vanhoihin hiililankakaunottariin, varsinkin jos lampun lasi on kirkas. Markkinoilta löytyy filamenttilamppuja, jotka imitoivat vanhoja hehkulamppuja, mutta niissä valon sävy on yleensä rajattu valkoiseksi. Mutta Wiz tuo nyt vaihtoehdoksi Full Color Filament Spiral -lampun, joka nimensä mukaisesti tarjoaa kaikki värispektrin värit. Sammutettunakin uutuus näyttää kauniimmalta kuin tavallinen, teknisen näköinen ledlamppu.

WiZ_Neon_Flex_Strip_on_wall 2 WiZ_Neon flex strip 1
<
>
Taipuisa Neon Flex Strip -valonauha. Kuva: Wiz

Jos haluaa leikitellä valaistuksella vähän enemmän, on tarjolla myös Neon Flex Strip. 3-metrisen valonauhan saa taivuteltua haluamaansa muotoon ja kiinnitettyä seinälle mukana tulevilla kiinnikkeillä. Monesta kilpailijastaaan Wizin valonauha poikkeaa siinä, että se tarjoaa myös gradient-ominaisuuden, jolla yhden värin sijaan nauhaan saakin eloisia liukuväriefektejä.

WiZ-Superslim-Ceiling_Light-White (2) WiZ-Superslim-Ceiling_Light-White (3)
<
>
SuperSlim Ceiling Color on matalampaankin majaan mahtuva plafondi. Kuva: Wiz

Hillitymmän tyylin ystävälle uutuuksista löytyy SuperSlim Color -kattoplafondi. Litteydensä ansiosta se sopii myös paikkoihin, jossa ovi ottaisi kiinni isompaan valaisimeen. SuperSlim Color on saatavilla mustana ja valkoisena sekä 22 tai 32 watin teholla.

WiZ Outdoor Elpas Bollard 2
ELPAS-pylväsvalaisin tuo värivalot pihatien varteen. Kuva: Wiz

Wiz julkisti jo aiemmin tänä vuonna ensimmäiset ulkovalaisimensa, ja nyt valikoima laajenee ELPAS-pollarivaloilla. Säänkestävät pylväsvalaisimet tuovat värivalaistuksen vaikkapa ajotien varteen. Alkuun päästäkseen tarvitsee aloituspakkauksen, jota voi laajentaa haluamallaan määrällä lisävalaisimia.

Kaikki Wizin sisävalaisimet näyttävät tukevan Matter-älykotistandardia, minkä ansiosta niiden pitäisi olla melko tulevaisuusvarmoja ja helppo integroida muidenkin valmistajien tuotteiden kanssa.

Lue myös: Wiz – Edullinen älyvalaistusjärjestelmä

Hinnat ja saatavuus

Wizin uutuustuotteet ovat saatavilla 23.6.2023 alkaen.

Full Color Filament Spiral -lamppu 30 €

SuperSlim Color -kattovalaisin 130 € (22 W) ja 170 € (32 W)

Neon Flex Strip -valonauha 100 €

ELPAS-pylväsvalaisimen aloituspakkaus 145 € ja laajennusosa 115 €

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaksi pizzaa kerralla: Ooni Koda 2 Max

Pyörivä valvontakamera Ringiltä

Moderni ilme katkaisijoita ja pistorasioita myöten

Hiljainen puutarhatraktori isolle pihalle

Turvaa älykotiin

Entistä edullisempi Arlo Essential

Ääni & Kuva
Scroll to Top