Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

LG:n ilmalämpöpumpussa kaksoissiivekkeet

LG:n uusi Dualcool-ilmalämpöpumppu suuntaa ilman sekä ylös- että alaspäin.

/ 11.03.2024 - 12:32
LG:n ilmalämpöpumpussa kaksoissiivekkeet

LG:n Dualcool-ilmalämpöpumpussa on puhallusta suuntaavat lamellit sekä ylhäällä että alhaalla – toinen suuntaa ilman katon kautta ja toinen suoraan huoneeseen. Epäsuoran puhalluksen ansiosta lämpötilan säädön luvataan sujuvan nopeasti ja miellyttävästi ilman, että asukkaat joutuisivat palelemaan kylmässä ilmavirrassa.

Dual Inverter -kompressori puolestaan varmistaa laitteen toimivuuden kaikkina vuodenaikoina. LG kertoo kehittäneensä asiakaspalautteen perusteella Soft Air -toiminnon, joka sulkee alemman venttiilin ja puhaltaa ilmaa vain katon kautta seiniä pitkin laskeutuen – näin viilennys tuntuu lempeämmältä.

Puhalluksen luvataan ulottuvan 22 metrin päähän, mikä on 22 % enemmän kuin aiemmilla malleilla. Human Detection Sensor tunnistaa koneen ja ihmisen välisen etäisyyden ja päättää sen mukaan, käyttääkö laite suoraa vai epäsuoraa puhallusta.

Proaktiivista pihistelyä

LG Dualcoolin energialuokka on A+++, ja käyttäjät voivat asettaa laitteelle sähkönkulutustavoitteen kW Manager -toimintoa käyttäen. LG:n ThinQ-sovellus seuraa energiankulutusta ja varoittaa, kun tavoitekulutus on täyttynyt. Tarkkailemalla sähkönkulutusta ja analysoimalla laitteen toimintatietoja kW Manager osaa määrittää energiapiheimmät toiminnot eri tilanteisiin.

Human Detecting Sensor laittaa koneen virransäästötilaan automaattisesti havaitessaan, että huone on tyhjä. Kone tunnistaa huonelämpötilan äkillisestä noususta tai laskusta, mikäli ikkuna on jäänyt auki, ja menee silloinkin virransäästötilaan

Uusin LG Dualcool -ilmalämpöpumppumme on suunniteltu pitämään asunnon sisälämpötila ihanteellisena kaikkina vuodenaikoina, LG Electronics Home Appliance & Air Solution Companyn Air Solution Business Unitin päällikkö James Lee kertoo.

Hinta ja saatavuus

LG:n Dualcool lanseerataan Milanon MCE 2024 -messuilla (joka on Euroopan suurimpia lämmitys-, jäähdytys- ja ilmastointialan tapahtumia) 12.-15.3.2024. Laite tulee Italiassa ja joissakin muissa Euroopan maissa kauppoihin huhtikuussa, mutta Suomen-saatavuudesta ei vielä ole tietoa. Tällä hetkellä LG:llä ei ole aktiivista ilmalämpöpumppujen myyntiä Pohjoismaissa, mutta kymmenisen vuotta sitten merkin Nordic Prestige -malli menestyi Pohjolassa hyvin ja esimerkiksi Ruotsin energiavirasto nimesi sen parhaaksi koskaan testaamakseen ilmalämpöpumpuksi.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaksi pizzaa kerralla: Ooni Koda 2 Max

Pyörivä valvontakamera Ringiltä

Moderni ilme katkaisijoita ja pistorasioita myöten

Hiljainen puutarhatraktori isolle pihalle

Turvaa älykotiin

Entistä edullisempi Arlo Essential

Ääni & Kuva
Scroll to Top