Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

LG:n 2021-televisiot saadaan pian kauppoihin

Uusi vuosi, uusi tv? LG kertoo ensimmäisten uutuusmallien tulevan myyntiin maaliskuusta alkaen.

/ 23.02.2021 - 15:12
LG:n 2021-televisiot saadaan pian kauppoihin

Uusi vuosi tuo tullessaan monia uusia televisiomalleja – ja tänä vuonna monet mallisarjat vaikuttaisivat olevan tavanomaista aikaisemmassa.

LG:n tämän vuoden uutuuksiin kuuluu monen kokoisia malleja, uusi Evo-OLED-paneeli paremmalla kirkkaudella sekä useita uutta QNED Mini Led -tekniikkaa hyödyntävää mallia.

Eikä näitä tarvitse odotella kauaa: tiedotteessaan LG ilmoittaa tuovansa ensimmäiset tämän vuoden uutuudet kauppoihin jo maaliskuussa.

LG QNED Lineup 989x556 1
LG lupaa ensimmäisen QNED Mini LED -mallin vuoden 2021 toiselle neljännekselle. Kuva: LG

2021-kavalkadi

LG esitteli monen muun tv-valmistajan tapaan tämän vuoden uutuusmallinsa CES-messuilla tammikuussa. Normaalisti uutuuksia on pitänyt odotella huhti-toukokuuhun asti ennen kuin ne nähdään kaupoissa, mutta tänä vuonna aikataulua on aikaistettu.

LB Ääni & Kuvan kokemuksen mukaan valmistajat ja jälleenmyyjät ovat jo nyt myyneet loppuun monet viime vuoden suosikkimalleista. Koronavuosi 2020 kun toi yllättävän kysyntäpiikin televisioihin. Niinpä tehtaiden on todennäköisesti pitänyt aloittaa uusien mallien tuotanto tavallista aiemmin.

LG 2021 TV modeller spesifikasjoner 989x469 1
LG:n 2021-malliston esittelyä. Kuva: LG

LG:n tiedotteessa ei kerrottu, minkä mallisarjan tai -sarjojen televisioita maaliskuussa tullaan näkemään, mutta veikkaamme kyseessä olevan OLED-malleja. Loppuja uutuustelevisioita luvataan tippuvan tasaisesti pitkin loppuvuotta, ja QNED Mini LED -mallien luvataan tulevan myöhemmin keväällä tai alkukesästä.

LG:n mukaan tarkat julkaisupäivät ilmoitetaan hyvissä ajoin ennen kutakin lanseerausta – ja me LB Ääni & Kuvan toimituksessa jo odotammekin, milloin saamme uudet LG-televisiot testihuoneeseemme!

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Kesän urheilutapahtumat vievät monet tv-kaupoille

Samsung The Framen uudet ominaisuudet

TCL haastaa Samsung The Framen

LG:n OLED-televisioiden oma faniklubi

Marimekkoa kehyksiin

Vuoden jännittävimmät televisiot

Ääni & Kuva
Scroll to Top