Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

LG:n 2021-televisiot saadaan pian kauppoihin

Uusi vuosi, uusi tv? LG kertoo ensimmäisten uutuusmallien tulevan myyntiin maaliskuusta alkaen.

forfatter
Julkaistu 23.02.2021 - 15:12

Uusi vuosi tuo tullessaan monia uusia televisiomalleja – ja tänä vuonna monet mallisarjat vaikuttaisivat olevan tavanomaista aikaisemmassa.

LG:n tämän vuoden uutuuksiin kuuluu monen kokoisia malleja, uusi Evo-OLED-paneeli paremmalla kirkkaudella sekä useita uutta QNED Mini Led -tekniikkaa hyödyntävää mallia.

Eikä näitä tarvitse odotella kauaa: tiedotteessaan LG ilmoittaa tuovansa ensimmäiset tämän vuoden uutuudet kauppoihin jo maaliskuussa.

LG QNED Lineup 989x556 1
LG lupaa ensimmäisen QNED Mini LED -mallin vuoden 2021 toiselle neljännekselle. Kuva: LG

2021-kavalkadi

LG esitteli monen muun tv-valmistajan tapaan tämän vuoden uutuusmallinsa CES-messuilla tammikuussa. Normaalisti uutuuksia on pitänyt odotella huhti-toukokuuhun asti ennen kuin ne nähdään kaupoissa, mutta tänä vuonna aikataulua on aikaistettu.

LB Ääni & Kuvan kokemuksen mukaan valmistajat ja jälleenmyyjät ovat jo nyt myyneet loppuun monet viime vuoden suosikkimalleista. Koronavuosi 2020 kun toi yllättävän kysyntäpiikin televisioihin. Niinpä tehtaiden on todennäköisesti pitänyt aloittaa uusien mallien tuotanto tavallista aiemmin.

LG 2021 TV modeller spesifikasjoner 989x469 1
LG:n 2021-malliston esittelyä. Kuva: LG

LG:n tiedotteessa ei kerrottu, minkä mallisarjan tai -sarjojen televisioita maaliskuussa tullaan näkemään, mutta veikkaamme kyseessä olevan OLED-malleja. Loppuja uutuustelevisioita luvataan tippuvan tasaisesti pitkin loppuvuotta, ja QNED Mini LED -mallien luvataan tulevan myöhemmin keväällä tai alkukesästä.

LG:n mukaan tarkat julkaisupäivät ilmoitetaan hyvissä ajoin ennen kutakin lanseerausta – ja me LB Ääni & Kuvan toimituksessa jo odotammekin, milloin saamme uudet LG-televisiot testihuoneeseemme!

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

4 viikkoa
vain 4.50 €!

forfatter

Audun Hage

(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.
Black Week: parhaat tv-löydöt! Pidä silmällä näitä suosittelemiamme televisiomalleja, kun suuntaat Black Friday -alennusmyynteihin!
OLED plus Ambilight = mahtavampi elämys! Philips on jälleen tehnyt värikkään OLED-television, joka tarjoaa upean kontrastin ja Ambilight-valojen ansiosta mahtavia elokuvakokemuksia.
Suurin koskaan testaamamme tv! Unohda 85-tuumaiset, jos nyt haluaa isomman television kuin naapurilla, pitää valita 98-tuumainen! TCL 98C735 on hirmuisen kokoinen tv, jonka kuvanlaatu yllättää.
Kun viihde ratkaisee Haaveiletko mahtavista elokuvailloista, vaikuttavan näköisistä peleistä tai teräväpiirtoisista urheilulähetyksistä? Silloin voi olla paikallaan ostaa uusi televisio! Kokosimme tähän parhaat vuoden aikana testaamamme mallit, joista löytyy varmasti jokaiseen makuun sopiva.
Samsungin tv:n omistajille enemmän HDR-sisältöjä Apple TV+ ja iTunes tarjoavat osan sisällöistä nyt avoimessa HDR10+-formaatissa – onko Dolby Visionin ylivalta tulossa päätökseen?
MiniLEDillä parempaa kontrastia Sony on tehnyt parhaasta LCD-televisioistaan tälle vuodelle MiniLED-taustavalaistuksella varustetun version, joka tarjoaa todella tarkkaa kontrastia ja kirkkautta – mutta ei ole aivan täydellinen.