Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Ikea Båtskär – kaikki kesäkeittiöön

Ikean uuteen mallistoon kuuluu grilli, tiskiallas, kaappeja ja hyllyjä, joista on helppo rakentaa haluamansa kokonaisuus omalle terassille.

/ 15.03.2024 - 08:29
Ikea Båtskär – kaikki kesäkeittiöön

Alkaa ihan oikeasti olla aika suunnitella kesää. Jos mielii viettää aikaa pihallaan tai parvekkeellaan, eikö olisikin mukavaa kutsua ystävät kylään ja kokkailla kesäherkkuja ulkona? Sellainen vaatii tietysti kesäkeittiötä, jonka rakentamiseen edullisen vaihtoehdon tarjoaa Ikean uusi Båtskär-mallisto.

IKEA BATSKAR PE935597 scaled
IKEA Båtskär

Kesäkeittiön keskiössä on tietysti grilli! Båtskär-hiiligrillissä on grillausalaa 65 × 38 cm, ja hiilet tai briketit voi jakaa grilliin eri tavoin sen mukaan, haluaako grillata suorasti vai epäsuorasti. Ilmanottoa säädellään kahdella etualan nupilla. Tuhkapesä on helppo irrottaa ja tyhjentää. Grillin alla on hyllyjä, joille saa kätevästi astioita ja grillausvälineitä. Ovet antavat kokonaisuudelle siistin ilmeen ja suojaavat tarvikkeita pölyltä ja sateelta.

IKEA_BATSKAR_kolgrill_PE919376
<
>
IKEA Båtskär -malliston hiiligrilli. Kuva: Ikea

Mallistoon kuuluu myös kaapistoja ruostumattomalla terästasolla varustettuja kaappeja, baaripöytä ja hyllyjä, joita yhdistelemällä kokonaisuudesta saa rakennettua mieleisensä. Täältä voi inspiraatioksi katsoa esimerkkejä erilaisista kokoonpanoista.

Hinnat ja saatavuus

Båtskär-mallisto on nyt saatavilla. Hintaesimerkkejä:

Hiiligrilli 749 €

Allaskaappi tiskialtaalla 449 €

Baaripöytä 160 €

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Turvaa älykotiin

Entistä edullisempi Arlo Essential

Jälleen piirun verran helpompaa siivousta

Ensi kesänä kokataan ulkona!

Takaisinveto: osa Philips Huen ulkovirtalähteistä viallisia

Suoraa ja epäsuoraa jäähdytystä ja lämmitystä

Ääni & Kuva
Scroll to Top