Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Electroluxin kaikkien aikojen tehokkain imuri

Electrolux lupaa uuden 800 -sarjan imurinsa siivoustuloksen olevan luokkansa parasta.

/ 22.03.2024 - 07:00
Electroluxin kaikkien aikojen tehokkain imuri

Kun Electrolux julkaisi ensimmäisen pölynimurinsa, LUXin (Model I), vuonna 1912, oli kyseessä ensimmäinen moottorilla varustettu imuri, ja se oli samalla myös markkinoiden kevyin ja halvin. Lopullinen imurivallankumous tapahtui 1921, kun Electrolux toi markkinoille huomattavasti kuluttajaystävällisemmän Model V -version, jossa käänteentekevää oli se, että pystymallin sijaan se liukui lattialla jalasten varassa.

Uusi 800 Bagged Cleaner pyrkii jälleen olemaan käänteentekevä. Pölyllä ja roskilla on taipumusta lykkääntyä imurin suuttimen kanssa eteenpäin sen sijaan, että ne imeytyisivät imuriin. Electroluxin mukaan uuden imurimallin suuttimessa lattiaharjas on vain takareunassa, joten etuosa jää vapaaksi eikä roskien edessä ole näin ollen esteitä. Suuttimessa on sensorit, jotka tunnistavat imuroitavan pinnan ja säätävän harjakset sen mukaan.

Olemme ylpeitä Electrolux 800 Bagged Cleanerista, sillä pölynimureita pidetään usein vähän tylsänä kategoriana, jossa ei vaihtelua nähdä. Electrolux 800 Bagged Cleaner vastaa kuluttajien toiveisiin suorituskyvyn, tehokkuuden ja yksinkertaisuuden suhteen, ja sitä on todella mukava ja helppo käyttää”, Electroluxin tuotekehittäjä Mikael Törnkvist kertoo.

800-sarjan pölypussillisesta imurista melkein puolet (48 %) on kierrätysmuovia, ja Electroluxin mukaan imurin muotoilu heijastelee tulevaisuuden käsitystä premiumista ja vastuullisuudesta. Varressa on näyttö, josta toimintoja voi ohjata, ja suuttimen ajovalot valaisevat lattian. Imurin energialuokka on A ja äänenvoimakkuus 69 dB(A).

800 Bagged Cleaner ei ehkä ole yhtä mullistava kuin Model V aikoinaan, mutta se edustaa kuitenkin uutta tuulahdusta tuoteryhmässä, jossa ei viime vuosina oikein kehitystä ole nähty. Olemme ylpeitä siitä, että pohjoismainen yritys näyttää jälleen suuntaa kehitykselle”, Electrolux Norgen training manager Leif Eliassen Neksum sanoo.

Electrolux-ModelV Electrolux-800BaggedCleaner_walnut-beige
<
>
Electrolux 800-sarjan imuri vuodelta 2024. Kuva: Electrolux

Hinta ja saatavuus

Electrolux 800 -sarjan pölypussillinen imuri on saatavana nyt viidessä hillityssä värivaihtoehdossa: Urban Grey, Denim Blue, Denim Light Blue, Walnut Beige ja White Shell. Hinta on noin 400 €.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaksi pizzaa kerralla: Ooni Koda 2 Max

Pyörivä valvontakamera Ringiltä

Moderni ilme katkaisijoita ja pistorasioita myöten

Hiljainen puutarhatraktori isolle pihalle

Turvaa älykotiin

Entistä edullisempi Arlo Essential

Ääni & Kuva
Scroll to Top