Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

CES 2023: Philips Hue -sovellus Samsungin televisioille

Samsungin ja Signifyn uusi yhteinen sovellus tarjoaa yllättäviä mahdollisuuksia – ikään kuin Ambilight-valaistus Samsungin televisioihin!

forfatter
Julkaistu 10.01.2023 - 07:00

Uusi Philips Hue Sync -sovellus mahdollistaa Philips Hue -valojen ohjauksen suoraan Samsungin televisiosta. Sovellus on Samsungin ja Philips Huen valmistajan Signifyn yhteistyön tulos.

Philips Hue Sync -sovellus uusille Samsung-malleille

Ambilight on monelle tuttu brändi, joka yhdistetään Philipsin televisioihin, ja näin lienee jatkossakin. Mutta nyt samankaltaiset toiminnot voi saada myös Samsungin televisioihin.

“Tämä on upea virstanpylväs Philips Huen viihdevalaistuksen ja Samsungin alati kehittyvän yhteistyön saroilla. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota entistäkin mukaansatempaavampia ja räätälöityjä elämyksiä uudella Philips Hue Sync TV -sovelluksella ja odotamme, että voimme tuoda viihdevalaistuksen olohuoneisiin maailmanlaajuisesti”, sanoo Signifyn Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue.

Philips myy erillistä HDMI Sync Boxia, jonka avulla voi synkronoida Hue-hehkulamput, valonauhat ja valaisimet sykkimään sävyjä television näyttämän sisällön mukaan. Tähän mennessä laitetta on voinut käyttää vain ulkoisten videolähteiden, kuten Blu-rayn, Playstationin ja vastaavien kanssa.

Televisioon integroidun sovelluksen avulla valotehosteita voi käyttää myös sisäänrakennettujen palveluiden, kuten Netflixin, Youtuben ja Disney+:n tapaisten sisältöjen kanssa. Periaatteessa valojen pitäisi toimia kaiken näytöllä toistettavan sisällön kanssa, mukaan lukien elokuvat ja pelit 4K-, 8K- ja HDR-laadulla.

philips hue sync tv app product
Uusi Philips Hue Sync -sovellus mahdollistaa Samsungin television taustaseinän tai vaikka koko huoneen sävytyksen tv:n sisällön värien mukaan. Kuva: Signify

Uusi Philips Hue Sync TV -sovellus tarjoaa erilaisia säätömahdollisuuksia: käyttäjä voi muun muassa valita, kuinka dynaamisesti ja nopeasti valot vaihtuvat toiminnan mukaan, säätää valojen kirkkautta sekä valita video- tai peliasetuksen välillä. Philips Hue -sovelluksella voi tehdä vielä lisäsäätöjä ja määrittää, mitä valoja ohjataan television kautta.

”Olemme innoissamme, että Philips Hue Sync TV -sovellus tulee saataville Samsungin televisioihin”, sanoo Samsung Electronicsin James Pi, Head of Experience Planning Group, Visual Display Business. ”Tämä innovatiivinen sovellus tarjoaa käyttäjillemme uuden ja mukaansatempaavan keinon katsoa elokuvia tai pelata. Se vie televisioviihteen aivan uudelle tasolle.”

Hinta ja saatavuus: Tyyristä herkkua vain uusiin Samsungeihin

Philips Hue Sync TV -sovellus se toimii vain uusien Samsungin televisiomallien kanssa mallinumerosta Q60B ylöspäin. Sovellus on ladattavissa heti, ja se maksaa peräti 130 euroa – mutta on silti halvempi kuin Sync Box.

 

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

4 viikkoa
vain 4.50 €!

forfatter

Audun Hage

(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.
Philips Hue tottelee nyt Samsungin televisioita Samsungin ja Signifyn uusi yhteinen sovellus tarjoaa yllättäviä mahdollisuuksia – ikään kuin Ambilight-valaistus Samsungin televisioihin!
Arloa pidemmällä akunkestolla Arlon uusien valvontakameroiden akunkesto kestää tuplasti pidempään kuin aiempien.
Varkaat kiinni 4K-laadulla Arlon luksusvartiointikamerat pitävät kotia silmällä terävällä Ultra HD -resoluutiolla - ja se voi olla yllättävän kätevää.
Philips Hue joulukuuseen Philips Hue Festavia on joulukuuseen suunniteltu älyvalosarja.
Säästöä älykkäällä lämpöpaneelilla Talvi tulee, mutta onneksi omaa sähkönkulututustaan voi hillitä sovelluksella ohjattavan lämmityspaneelin avulla.
Helpompaa arkea älykkäämmällä kodilla Älylaitteiden tarkoitus on helpottaa sellaisten asioiden tekemistä, jotka aiemmin ovat olleet vaikeita, monimutkaisia, tylsiä tai aikaa vieviä.