Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Arlo-kamerat kasvoivat XL-kokoon

Arlon uusien valvontakameroiden akunkesto kestää tuplasti pidempään kuin aiempien.

/ 14.12.2022 - 11:32
Arlo-kamerat kasvoivat XL-kokoon

Olemme testanneet Arlo Ultra 2 Spotlight -valvontakameran, joka oli mielestämme jopa niin hyvä, että valitsimme sen vuoden parhaaksi älykotituotteeksi. Alkuperäinen Arlo Ultra 2 tarjoaa muiden muassa 4K-resoluutiota, HDR-kuvaa, 12-kertaisen zoomin ja 180 asteen näkymän. Kahdensuuntainen ääni mahdollistaa puhumisen kameran edessä seisovalle henkilölle.

arlo camera ultra 2 xl left min min
Arlo Ultra 2 XL. Kuva: Arlo

Nyt kamerasta on tullut uusi malli Arlo Ultra 2 XL, joka maksaa parikymppiä enemmän ja tarjoaa parempaa akunkestoa. Arlo Ultra 2:n ladattava akku kestää noin kuusi kuukautta, kun taas XL-mallilla latauksesta ei tarvitse huolehtia kuin noin vuoden välein. Huoletonta ja säästää aikaa!

4 column 1008x780 1 989x771 1
Arlon valvontakamerat on helppo asentaa, valmistajan mukaan hommaan menee vain muutama minuutti. Kuva: Arlo

Myös Arlo Pro 4 -mallista on nyt saatavilla XL-malli, joka luonnollisesti on nimeltään Arlo Pro 4 XL. Senkin kohdalla akunkesto on kasvanut kuudesta kuukaudesta 12 kuukauteen. Pro 4 -mallit kytketään suoraan WiFiin ilman SmartHubia. Kameran kuva on 2K HDR -laatua, ja se tarjoaa 12-kertaisen zoomin, hämäräkuvauksen ja 160 asteen näkymän.

Kuten Arlon muutkin ulkokamerat, myös uudet XL-mallit sietävät auringonpaahdetta, lunta ja vesisadetta.

Hinnat ja saatavuus

Arlo Ultra 2 XL maksaa noin 400 euroa ja Arlo Pro 4 XL noin 300 euroa. Molemmat mallit ovat saatavilla nyt.

Åsa Warme
(s. 1972): Åsa päätyi vuonna 1995 vähän vahingossa töihin Elektronikvärlden-lehteen, joka sai sittemmin Ruotsissa LB-perheen nimen Ljud & Bild. 2013 Åsa päätti kokeilla siipiään toisaalla, työskenneltyään LB-toimituksessa projektinjohtajana, toimittajana ja toimituspäällikkönä. Alkuvuodesta 2021 hän palasi LB Ääni & Kuvaan freelance-kirjoittajana, joka keskittyy etenkin erilaisten hauskojen ja hyödyllisten vempaimien testaamiseen hieman eri vinkkelistä kuin kollegansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaksi pizzaa kerralla: Ooni Koda 2 Max

Pyörivä valvontakamera Ringiltä

Moderni ilme katkaisijoita ja pistorasioita myöten

Hiljainen puutarhatraktori isolle pihalle

Turvaa älykotiin

Entistä edullisempi Arlo Essential

Ääni & Kuva
Scroll to Top