Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Arlo-kamerat kasvoivat XL-kokoon

Arlon uusien valvontakameroiden akunkesto kestää tuplasti pidempään kuin aiempien.

forfatter
Julkaistu 14.12.2022 - 11:32

Olemme testanneet Arlo Ultra 2 Spotlight -valvontakameran, joka oli mielestämme jopa niin hyvä, että valitsimme sen vuoden parhaaksi älykotituotteeksi. Alkuperäinen Arlo Ultra 2 tarjoaa muiden muassa 4K-resoluutiota, HDR-kuvaa, 12-kertaisen zoomin ja 180 asteen näkymän. Kahdensuuntainen ääni mahdollistaa puhumisen kameran edessä seisovalle henkilölle.

arlo camera ultra 2 xl left min min
Arlo Ultra 2 XL. Kuva: Arlo

Nyt kamerasta on tullut uusi malli Arlo Ultra 2 XL, joka maksaa parikymppiä enemmän ja tarjoaa parempaa akunkestoa. Arlo Ultra 2:n ladattava akku kestää noin kuusi kuukautta, kun taas XL-mallilla latauksesta ei tarvitse huolehtia kuin noin vuoden välein. Huoletonta ja säästää aikaa!

4 column 1008x780 1 989x771 1
Arlon valvontakamerat on helppo asentaa, valmistajan mukaan hommaan menee vain muutama minuutti. Kuva: Arlo

Myös Arlo Pro 4 -mallista on nyt saatavilla XL-malli, joka luonnollisesti on nimeltään Arlo Pro 4 XL. Senkin kohdalla akunkesto on kasvanut kuudesta kuukaudesta 12 kuukauteen. Pro 4 -mallit kytketään suoraan WiFiin ilman SmartHubia. Kameran kuva on 2K HDR -laatua, ja se tarjoaa 12-kertaisen zoomin, hämäräkuvauksen ja 160 asteen näkymän.

Kuten Arlon muutkin ulkokamerat, myös uudet XL-mallit sietävät auringonpaahdetta, lunta ja vesisadetta.

Hinnat ja saatavuus

Arlo Ultra 2 XL maksaa noin 400 euroa ja Arlo Pro 4 XL noin 300 euroa. Molemmat mallit ovat saatavilla nyt.

Åsa Warme

(s. 1972): Åsa päätyi vuonna 1995 vähän vahingossa töihin Elektronikvärlden-lehteen, joka sai sittemmin Ruotsissa LB-perheen nimen Ljud & Bild. 2013 Åsa päätti kokeilla siipiään toisaalla, työskenneltyään LB-toimituksessa projektinjohtajana, toimittajana ja toimituspäällikkönä. Alkuvuodesta 2021 hän palasi LB Ääni & Kuvaan freelance-kirjoittajana, joka keskittyy etenkin erilaisten hauskojen ja hyödyllisten vempaimien testaamiseen hieman eri vinkkelistä kuin kollegansa.
Philips Hue tottelee nyt Samsungin televisioita Samsungin ja Signifyn uusi yhteinen sovellus tarjoaa yllättäviä mahdollisuuksia – ikään kuin Ambilight-valaistus Samsungin televisioihin!
Arloa pidemmällä akunkestolla Arlon uusien valvontakameroiden akunkesto kestää tuplasti pidempään kuin aiempien.
Varkaat kiinni 4K-laadulla Arlon luksusvartiointikamerat pitävät kotia silmällä terävällä Ultra HD -resoluutiolla - ja se voi olla yllättävän kätevää.
Philips Hue joulukuuseen Philips Hue Festavia on joulukuuseen suunniteltu älyvalosarja.
Säästöä älykkäällä lämpöpaneelilla Talvi tulee, mutta onneksi omaa sähkönkulututustaan voi hillitä sovelluksella ohjattavan lämmityspaneelin avulla.
Helpompaa arkea älykkäämmällä kodilla Älylaitteiden tarkoitus on helpottaa sellaisten asioiden tekemistä, jotka aiemmin ovat olleet vaikeita, monimutkaisia, tylsiä tai aikaa vieviä.