Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Älykästä joulua Philips Huelta!

Philips Hue Festavia on joulukuuseen suunniteltu älyvalosarja.

/ 17.11.2022 - 07:30
Älykästä joulua Philips Huelta!

Vihdoin myös joulukuusen saa liitettyä älykotijärjestelmään. Philips Hue Festavia -valosarjassa on 250 pientä ledvaloa 20 metrin matkalla, valmistaja Signify kertoo tiedotteessaan. Eipähän enää tarvitse ryömiä kuusen alla valoja sytyttelemässä ja sammuttelemassa!

Philips Hue -sovelluksella voi säätää jouluvalojen kirkkautta, vaihdella niiden värejä sekä luoda ajastuksia ja aikatauluja, joiden mukaan valot menevät päälle ja pois. Kuuseen voi myös luoda liukuvärisiirtymiä ja valita tarkat kohdat, joista valot vaihtavat väriä.

Signify esitteli samalla myös uusia ominaisuuksia Philips Hue -sovellukseen. Uusi Sparkle-efekti saa Festavia-valot tuikkimaan, mikä luo valmistajan mukaan erityisen jouluista tunnelmaa.

Festavia-valot toimivat toki myös jo olemassa olevilla Candle- tai Fireplace-toiminnoilla. Iloista jouluvälkettä taas saa Scattered-efektillä, johon valitaan viisi haluamaansa väriä, jotka sitten vaihtelevat paikkoja keskenään valosarjassa.

Philips Hue Festavia string lights product 1
Kuva: Signify

Hinta ja saatavuus

Philips Hue Festavian on saatavilla nyt suositushintaan 160 €.

Peter Gotschalk
(s. 1973): Kehityspäällikkö ja toimittaja. Peter on työskennellyt tekniikkatoimittajana eri tanskalaismedioissa vuodesta 1998 lähtien ja LB-toimituksessa vuodesta 2012 lähtien. Peter kirjoittaa etenkin mobiililaitteista ja muista kannettavista laitteista sekä innovaatioista esimerkiksi 5G:n, sähköautoilun ja älykotien saralla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Panta, joka auttaa näkemään selkounia

Tehokas yhdistelmäkone

Google Assistant tyhmenee

Silta Zigbeen ja Matterin välille

Pörssisähkölliselle ja mökkeilijälle

Valvontakamera ja värivalo samassa paketissa

Ääni & Kuva
Scroll to Top