Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Älykästä joulua Philips Huelta!

Philips Hue Festavia on joulukuuseen suunniteltu älyvalosarja.

forfatter
Julkaistu 17.11.2022 - 07:30

Vihdoin myös joulukuusen saa liitettyä älykotijärjestelmään. Philips Hue Festavia -valosarjassa on 250 pientä ledvaloa 20 metrin matkalla, valmistaja Signify kertoo tiedotteessaan. Eipähän enää tarvitse ryömiä kuusen alla valoja sytyttelemässä ja sammuttelemassa!

Philips Hue -sovelluksella voi säätää jouluvalojen kirkkautta, vaihdella niiden värejä sekä luoda ajastuksia ja aikatauluja, joiden mukaan valot menevät päälle ja pois. Kuuseen voi myös luoda liukuvärisiirtymiä ja valita tarkat kohdat, joista valot vaihtavat väriä.

Signify esitteli samalla myös uusia ominaisuuksia Philips Hue -sovellukseen. Uusi Sparkle-efekti saa Festavia-valot tuikkimaan, mikä luo valmistajan mukaan erityisen jouluista tunnelmaa.

Festavia-valot toimivat toki myös jo olemassa olevilla Candle- tai Fireplace-toiminnoilla. Iloista jouluvälkettä taas saa Scattered-efektillä, johon valitaan viisi haluamaansa väriä, jotka sitten vaihtelevat paikkoja keskenään valosarjassa.

Philips Hue Festavia string lights product 1
Kuva: Signify

Hinta ja saatavuus

Philips Hue Festavian on saatavilla nyt suositushintaan 160 €.

forfatter

Peter Gotschalk

(s. 1973): Kehityspäällikkö ja toimittaja. Peter on työskennellyt tekniikkatoimittajana eri tanskalaismedioissa vuodesta 1998 lähtien ja LB-toimituksessa vuodesta 2012 lähtien. Peter kirjoittaa etenkin mobiililaitteista ja muista kannettavista laitteista sekä innovaatioista esimerkiksi 5G:n, sähköautoilun ja älykotien saralla.
Varkaat kiinni 4K-laadulla Arlon luksusvartiointikamerat pitävät kotia silmällä terävällä Ultra HD -resoluutiolla - ja se voi olla yllättävän kätevää.
Philips Hue joulukuuseen Philips Hue Festavia on joulukuuseen suunniteltu älyvalosarja.
Säästöä älykkäällä lämpöpaneelilla Talvi tulee, mutta onneksi omaa sähkönkulututustaan voi hillitä sovelluksella ohjattavan lämmityspaneelin avulla.
Helpompaa arkea älykkäämmällä kodilla Älylaitteiden tarkoitus on helpottaa sellaisten asioiden tekemistä, jotka aiemmin ovat olleet vaikeita, monimutkaisia, tylsiä tai aikaa vieviä.
WiZ-älyvaloihin liiketunnistus Wiz-älyvalaisinten ohjelmistopäivityksen myötä vanhat Wi-Fillä toimivat polttimot saavat liiketunnistimet.
Edullinen älyvalaistusjärjestelmä Philips Huen suurin kilpailija on saman valmistajan edullisempi WiZ.