Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme

Marshall Middleton

Marshallin minikaiutin soittaa kokoluokkaansa kovempaa ja jopa 20 tuntia putkeen.

/ 30.10.2023 - 10:59
Marshall Middleton

Marshall Middleton on huomattavasti väkevämpi kaiutin kuin taskuun sujahtava pikkuinen Willen. Middleton ei ole sen suurempi kuin JBL Charge 5 Wi-Fikään, mutta painoltaan raskaampaa sarjaa. Muotoilu on itsestään selvää Marshallia eli kaiutin muistuttaa kitaravahvistinta. Kaiuttimia voi muotoilunsa ansiosta pinota päällekkäin, ihan niin kuin konserteissa kitaravahvistimia.

Tehopakkaus

Paperilla näyttää ehkä huonolta diililtä maksaa Marshall Middletonista enemmän kuin JBL Charge 5 Wi-Fistä. Ne ovat suurin piirtein samankokoisia, molemmissa on useampia kaiutinelementtejä sekä passiivisäteilijät, mutta silti Middleton on kalliimpi. Eikä siinä edes ole wifi-tukea. Sen sijaan Marshall tarjoaa erinomaista ääntä. Kun Middletonia vertaa useimpiin kaiuttimiin, ei siis vain Charge 5 Wi-Fiin, tuntuu se aikamoiselta ruutitynnyriltä.

Äänenlaatu

Basso on tiukempi, syvempi ja erottelevampi kuin JBL:llä ja muilla saman luokan kaiuttimilla. Painetta riittää isompiinkin juhliin, ja vaikka se ei ihan täytäkään 100-neliöistä terassia soinnillaan, se onnistuu tuomaan uskottavaa painetta ulkotiloihinkin.

PNAUn ja Khalidin The Hard Way kuulostaa kovemmalta ja rytmisemmältä, ja sen äänikuvassa on enemmän vivahteita. Everything But the Girlin Karaoke toistuu paremman syvyysvaikutelman ja klangin saattelemana.

Sisätiloissa kaiuttimen teho riittää paremmin kuin hyvin tunnelman nostattamiseen. Silloin huomaa myös paremmin stereoefektin, ainakin jos seisoo aivan kaiuttimen edessä. Ulkona stereokuva jää vähemmälle huomiolle, mutta kaiuttimen muut hyvät ominaisuudet riittävät perustelemaan sen hinnan.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top