Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Palkitsimme

JBL Boombox 3 wifi

JBL Boombox 3 Wi-Fi ei ole kaikkein halvin, mutta tarjoaa sekä Wi-Fi 6 -yhteyden että Dolby Atmos -surroundin.

/ 30.10.2023 - 10:57
JBL Boombox 3 wifi

JBL Boombox 3 Wi-Fi on osa JBL:n uuden sukupolven kannettavien kaiuttimien mallistoa. Pienemmän Charge 5 Wi-Fin tapaan Boombox 3 Wi-Fi mahdollistaa sekä Bluetooth- että Wi-Fi 6 yhteyden. Kaiutin tukee myös AirPlay 2:a, Chromecastia ja Alexan monihuonesysteemiä. 96 kHz:n 24-bittisten tiedostojen toisto onnistuu kotiverkossa.

Dolby Atmos

Lisäksi Boombox 3 Wi-Fi osaa tempun, johon harva pystyy: se tukee Dolby Atmos -ääntä. 3D-ääni laitetaan päälle JBL One -sovelluksesta, josta voi myös tehdä yksinkertaisia ääniasetuksia, kuten basson, keskirekisterin ja diskantin säätöä.

Biletunnelmaa

Wi-Fi-versiossa on edeltäjäänsä parempi äänenlaatu parempien elementtien ansiosta: äänikuva on avoimempi, erottelevampi ja vivahteikkaampi. Hyvä äänenlaatu yhdistettynä mahtavaan äänenpaineeseen täyttää sataneliöisen terassinkin uljaalla ja mukaansa tempaavalla soinnilla.

Boombox 3 Wi-Fi soittaa selvästi lujempaa kuin Charge 5 Wi-Fi ja vastaa isomman Sony SRS-XV800:n tasoa. JBL:n etu on kuitenkin kannettavampi koko. Jos haluaa viedä musiikin mökille, rannalle, veneeseen tai puistoon, on Boombox 3 Wi-Fi oikea valinta. Kanssajuhlijat yllättyvät PNAUn ja Khalidin The Hard Wayn bassosta, joka saa innottomimmankin vieraan tanssijalan vipattamaan. Jos ei tee mieli tanssia edes Everything But the Girlsin Nothing Left To Losea, se ei ole JBL:n vika.

Emilie Nicolasin Dolby Atmos -raidaksi äänitetty Easy ei toistu millään muulla vertailun kaiuttimella näin hienona. Laulu kelluu kaiuttimen yllä ja musiikki keriytyy auki kaiuttimen kokoa suuremmassa äänikuvassa.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top