Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

: Bose Soundlink Revolve+

Termospullollinen musiikkia, olkaa hyvä!

Bosen kätevä kaiutin kestää vettä ja toimii myös pattereilla.

Julkaistu 17.08.2017 - 10:59
Bose Soundlink Revolve+
Jonas Ekelund

Bose täyttää valikoimaansa vaivanneen aukon pyöreällä Soundlink Revolvella. Sitä on saatavilla pienenä ja kevyenä mallina tai hieman suurempana Revolve+ -mallina, jonka akunkesto on pidempi. Jos ympärisäteilevä ääni ei kiinnosta, kannattaa katsastaa Bosen Soundlink Color tai etenkin matkakäyttöön tarkoitettu Soundlink Mini. Lisävarusteena saa ostettua latausaseman, jolla välttää johtokaaoksen.

Revolve+ on paljon pienempi kuin testin muut laitteet. Se on pienen termospullon kokoinen ja muistuttaa termaria myös muodoltaan. Boselle ominaiseen tapaan laatuvaikutelma on kohdillaan ja viimeistely tyylikästä metallikuorineen ja kumipäällysteisine pohjineen. Pehmeä kantokahva tekee kaiuttimen liikuttelusta huoneesta toiseen helppoa, ja sen voi tuoda vedenkestävänä kylppäriinkin. Erityistä plussaa ropisee akkukäyttöisyydestä.

Ainoa lisäliitäntä on Aux, mutta se on tavallista kannettaville kaiuttimille. Pehmeistä napeista ohjaillaan toimintoja – napista saa aktivoitua jopa kännykän puhetoiminnon. Revolvea voi käyttää kaiuttimena myös puheluissa. Bosen applikaatiosta voi tarkistaa akun varauksen, päivittää ohjelmiston ja parittaa kaiuttimen toisen Soundlinkin kanssa joko stereoksi tai niin sanotulle bileasetukselle.

Mainos

Pyöreässä kaiuttimessa on haittapuolensa. Huoneen keskellä tai pihalla se on kätevä, mutta jotkut soittimet voivat myös hävitä äänimaisemasta. Tasapainokysymys. Kokonaisuutena soundi on hyvä ja basso koon huomioiden yllättävän voimakas, ja vielä parempi, jos kaiutin laitetaan lähelle seinää. Bassotaajuudet eivät kuitenkaan yllä aivan niin syvälle kuin toivoisi.

Johtopäätökset

Revolven sopivuus itselle riippuu käyttötarpeista. Jos kotisi avoin ja pääset liikkumaan kaiuttimen ympärillä, on pyöreä kaiutin erinomainen. Akkukäyttöisyys on plussaa, jos haluaa ottaa musiikin mukaan kylpyhetkiin. Jos kuitenkin aiot pitää kaiutinta lähinnä yhdessä paikassa hyllyllä, on parempiakin vaihtoehtoja, jotka tarjoavat tarkemman äänimaiseman ja rouhaisevat bassoa syvemmältä.

Ääni & Kuva kiteyttää

Kannettava, toimii pattereilla. IPX4-luokitus. Voidaan yhdistää toisten kaiuttimien kanssa. Hyvä ääni kokoonsa nähden. Kokoonsa nähden vähän hintava. Syväbasso puuttuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Kannettava retrokaiutin

Soiva pokaali

Tässäkö haastaja Sonos Beamille?

Vertailussa edulliset soundbarit

Kotiteatteri kainaloon ja menoksi

Mikä äänikuva!

Ääni & Kuva
Scroll to Top