: LUCID SOUND LS30

Oivat aloittelijalle

Lompakkoystävälliset kuulokkeiden laatu riittää useimmille.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Paljon liitäntävaihtoehtoja. Hyvä hinta.
Ei surround- eikä peliominaisuuksia. Mikrofoni ei tee vaikutusta.
Lucid Sound LS30

Tyyppi: Over-ear, suljettu

Elementti: 50 mm

Taajuusalue: 20–20 000 Hz

Kanava: 2

Liitännät: Langaton USB-lähetin, analoginen 3,5 mm, USB-sovittimen kautta toimiva optinen kaapeli

Valot: Ei ole

Akunkesto: 15 tuntia

Paino: 355 g

Hinta: 170 €

Valmistaja: www.lucidsound.com

 

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Lucid Sound on suhteellisen uusi kuulokevalmistaja, joka on keskittynyt juuri pelikuulokkeisiin. Se on irtaantunut Trittonista, jota tuskin pelipiirien ulkopuolella tunnetaan, vaikka Lucid Sound tituleeraakin Trittonia ”johtavaksi high-end-brändiksi”.

LS30 on ulkonäöltään melko perinteinen pyöreine kuppeineen ja vakaine pantoineen. Sekä panta että kupit on pehmustettu pehmeällä nahalla. Lucid Soundia voisi erehtyä luulemaan tavalliseksi hifi-kuulokkeeksi, mutta mikrofoni paljastaa kuulokkeiden varsinaisen käyttötarkoituksen.

Mikrofoni ei ole kiinteä, vaan joustavan sangan päässä sijaitseva mikrofoni pysyy kiinni minijakkiliitännällä. Riskinä siinä on, että liitos löystyy, jolloin puheyhteys alkaa pätkiä. Mikrofoni on muutenkin testin vähiten vakuuttava. Se kuitenkin tekee mitä lupaa, kunhan ei odota vastamelun kaltaisia kehittyneitä ominaisuuksia.

Ääni siirtyy langattomasti USB-sovittimen avulla, mutta mukana tulee myös johtovalikoima: kaksi paria minijakkikaapeleita mikrofonia ja analogista äänensiirtoa varten sekä optinen kaapeli pelikonsolin audiosiirtoa varten, joka liitetään USB-porttiin.

Äänestä

Äänensä puolesta Lucid Sound LS30 on positiivinen yllätys. Soundi on tasapainoinen, ja sekä voimakkaat räjähteet ja herkät äänet erottuvat ympäristöstä selkeästi. Äänimaailman vivahteikas sointi sopii myös musiikin kuunteluun.

Johtopäätökset

mainos

Jos kaipaa pelkkään pelaamiseen soveltuvia kuulokkeita eikä tarvitse virtuaalisen surroundin kaltaisia hienoja ominaisuuksia (tai halua maksaa niistä), tarjoaa Lucid Sound LS30 hyvin vastinetta rahoille.

mainos
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Lue myös

Shure Aonic 50 lifestyle

Taivaan portit aukeavat

Shure Aonic tarjoaa ehkäpä parasta koskaan kuulemaamme äänenlaatua vastamelukuulokkeista.

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Vieritä ylös