: PIONEER SE-MS7BT

Kun yksityiskohdilla on väliä

Kyllä langattomatkin kuulokkeet pystyvät toistamaan musiikin vivahteita. Kuuntele vaikka!

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Musiikki soi kirkkaasti, selkeästi ja erityisesti diskantit tekevät vaikutuksen. Mukavuuteen on panostettu.
Joidenkin makuun bassoa voisi varmasti olla enemmänkin ja diskantti olla pehmeämpi.
Tyyppi: Over-ear

Liitännät: 3,5 mm:n minijakkiliitin, BT 3.0

Aktiivinen vastamelu: Ei ole

Mikrofoni ja kauko-ohjain: On

Elementti: 40 mm

Akunkesto: 12 tuntia

Paino: 290 g

Hinta: 150 €

Web: pioneer-audiovisual.eu/fi

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Pioneer on panostanut kuulokkeidensa mukavuuteen: tyynyt ovat erityisen pehmeät ja istuvat samalla tiiviisti korvan ympärillä, mikä on hyvä, sillä SE-MS7BT-mallissa ei ole vastamelutoimintoa. Kuulokkeet eivät taitu kasaan. Langattomista kuulokkeista löytyy tuki parempaa Bluetooth-ääntä muuntaville aptX:lle ja AAC:lle. Mukana tulee myös johto, jolla äänenlaatu on toki vielä parempia ja jolla voi kuunnella musiikkia akun loputtuakin. Johdon kanssa kuulokkeet toistavat nimittäin 40 kHz taajuuteen asti, mikä voi olla eduksi korkearesoluutioisia audioformaatteja soittaessa. Hienointa on kuitenkin se, että soundi kuulostaa hyvältä alle 20 kHz taajuuksillakin.

Kuulokkeet liitetään kännykkään painamalla on/off-nappia pitkään, ja jos Android-puhelimesta löytyy NFC, saa yhteyden muodostettua vain tuomalla laitteet lähekkäin.

Käyttömukavuudesta

Mikrofoni puheluita varten löytyy sisäänrakennettuna, ja äänenvoimakkuutta säädetään vasemman kupin napeista. Puheluita ja musiikkia ohjataan on/off-napista. Kaikki toimii hienosti ja vaivatta.

 

Vivahteista

Langattomasti käytettynä ääni on avoin ja yksityiskohtainen. Laulu on selkeää ja klassinen musiikki saa yllättävän avoimen ja suuren äänimaiseman, kun muistaa, että ääni siirtyy Bluetoothilla. Verrattuna Pioneerin edullisempaan on-ear-malliin MJ561BT:hen on ääni huomattavasti tilavampi, kun halvempi sisarmalli suoriutuu hyvin vain keskirekisteristä.

mainos

Elektroniset rytmit kuulostavat hyviltä, basso napsuu ilmavasti ja bassosoittimistakin kuuluu hämmästyttävän erottelevia ylä-ääniä. Verrattuna B&W P5 -kuulokkeisiin keskirekisteri kaipaisi ripauksen lisää lämpöä. MS7BT on hieman latteampi, joten trumpettien ja saksofonien sointi jää ohueksi. Pioneer on kuitenkin diskanteissa avoimempi. En ole lainkaan varma, että valitsisin mieluummin B&W P5 -kuulokkeet, mikä on aika hyvin kun ottaa huomioon lähes kaksinkertaisen hintaeron.

mainos

Diskantti saattaa olla vähän hyökkäävä, minkä kuulee varsinkin lujemmilla volyymeillä. Symbaalit voivat käydä väsyttäviksi ja aggressiivisen kuuloisiksi. Johtoa käyttäessä vivahteita tulee esiin enemmän ja musiikki saa lisää ilmaa. FiiO X7 -high-end-soitinta ja korkearesoluutioisia musiikkitiedostoja kuunnellessa soundi nousee aivan uudelle tasolle omasta iPhone 6S Plus -kännykästä soitettuun verrattuna. Pioneer MS7BT haastaa jopa samassa hintaluokassa kisailevan johdollisen suosikkimme, Sony M1 -kuulokkeet. Sonyn kuulokkeissa soundi on hitusen lämpimämpi ja diskantti pehmeämpi, mikä miellyttää minua useimpien kappaleiden kohdalla. Pioneerin jämäkkyys kuitenkin ilahduttaa minua. Kuulokkeet eivät ehkä kilapile samanhintaisten johdollisten kuulokkeiden kanssa, mutta langattomuuden mukanaan tuoma vapaus ja mukava istuvuus tekee MS7BT:stä yhden suosikeistani.

 

 

picture2
<
>
Langattoman MS7BT-mallin värivaihtoehdot ovat musta, hopea ja ruskea. Kuva: Pioneer
mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös