Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Vattentät fickvideokamera från JVC

JVC släpper nu två uppdaterade modeller av fickvideokameran Picsio. De är förbättrade på en rad punkter men framför allt är den ena modellen vattentät.

/ 27.08.2010 - 05:53
Vattentät fickvideokamera från JVC

JVC Picsio
4896702489 1368552dec o 250
Fickvideokameror är en praktisk kompromiss mellan en stor videokamera och att filma med mobiltelefonen. Från att tidigare bara ha funnits tillgängliga från ett fåtal tillverkare har produktutbudet nu exploderat. I vårt jämförande test i februari provade vi fyra stycken, bland annat JVC:s första modell GC-FM1. Nu släpper JVC två nya modeller, GC-FM2 och GC-WP10.
Framför allt har de fått en stor pekskärm och bättre ljuskänslighet. Men har även sett över gränssnittet och anslutningsmöjligheterna. De har en inbyggd programvara som gör att man kan göra enklare redigering. När man ansluter dem till datorn kan man direkt ladda upp filmerna till YouTube, Facebook eller exportera till iTunes. De klarar av de nya högkapacitets-minneskorten SDXC och är förberedda för Eye-Fi kort för trådlös anslutning.
Modellen GC-WP10 är dessutom vattentät till tre meters djup vilket gör den lämplig för vatten- och vintersporter.
GC-WP10 kostar 2 700 kronor och GC-FM2 2 000 kronor.
Kamerorna släpps i mitten av september.

Mer information:
www.jvc.se

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top