Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Uusi tv B&O:lta: Beovision Contour 55″

Bang & Olufsenin linjakkaasta OLED-televisiosta lanseerataan uusi ja isompi versio.

/ 11.06.2021 - 05:25
Uusi tv B&O:lta: Beovision Contour 55″

Beovision Contour on Bang & Olufsenin uusin OLED-tv, joka lanseerattiin marraskuussa 2020 48-tuumaisena. Nyt B&O on ilmoittanut, että 55-tuumainen versio on matkalla kauppoihin.

Beovision Contour 55

Uusi 55-tuumainen Beovision Contour hyödyntää jo aiemmin nähtyä reseptiikkaa: LG:n C-sarjan OLED-kuvapaneeli on verhoiltu B&O:n ylhäisempiin pukineisiin, täydennetty integroidulla kaiutinjärjestelmällä ja elegantilla kaukosäätimellä.

Alkuun vain 48-tuumaisena saatavana ollut Beovision Contour lienee uudessa isommassa koossaan käyttökelpoisempi useimmille.

Samaan syssyyn kannattanee mainita, että Contour-sarja on päivittynyt uudella OLED-paneelilla, eli nyt siinä vuoden 2021 LG OLED C1 -paneelia – testasimme tämän LG:n emomallin juuri, todeten sen erinomaiseksi.

B&O:lle tuttuun tapaan televisio on varustettu kunnon äänellä. Äänijärjestelmä koostuu 11 kaiutinelementistä, jotka ovat samoja kuin Beosound Stage -soundbarissa.

Beovision-Contour-55-on-wall-989x586 Beovision-Contour-gold-989x471
<
>
Beovision Contour on viimeistelty klassisella B&O-ilmeellä eli kehys on harjattua alumiinia, joka on saatavilla eri väreissä. Kaiuttimen etuosan voi valita joko kangasta tai tammilamelleja.

Hinta ja saatavuus

Beovision Contour 55″ on saatavilla Bang & Olufsenin jälleenmyyjiltä ja valmistajan omasta verkkokaupasta beetoo.fi nyt. Suositushinta on alkaen noin 7 800 euroa.

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Marimekkoa kehyksiin

Vuoden jännittävimmät televisiot

Kaareva 8K-tv 65-tuumaisena - onko näitä pian joka kodissa?

Lisää Hue-valaistuja Samsungin televisioita?

LG kahmii tunnustusta innovaatioistaan

Black Weekin muikeimmat tv-löydöt

Ääni & Kuva
Scroll to Top