Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Tivoli Model 10

En av Sveriges mest sålda radioapparater har fått ett syskon. Model 10 markerar att det gått tio år sedan den först Tivoli-radion kom.

/ 08.10.2010 - 05:00
Tivoli Model 10

tivoli+m10+valn%25c3%25b8tt
Den klassiska bordsradion i trä finns överallt. Det fina ljudet och den enkla skötseln gör den till en folklig favorit, som i likhet med andra milstolpar kopieras hejdlöst – utan att någon lyckats komma i närheten av originalets kvalitet.

Kanske kommer Model 10 också att kopieras. Den markerar inte bara ett decennium med Tivoli-radioapparater, utan tar också steget in i den moderna tidsåldern. Med bakbelyst LCD-display, FM/AM-mottagning, klocka med alarm, allt i ett snyggt kabinett av trä. Radion finns också i läckra lackfärger – och till och med en jubileumsversion i aluminium.

I USA kostar Model 10 ungefär 200 dollar i monoversion, och kan kompletteras med DAB och en extra högtalare som ger stereoljud. Det finns också en iPod-docka som heter The Connector och som har samma träutförande.

www.tivoliaudio.se

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top