Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Suunnittele puutarhasi nojatuolista käsin

Kaipaako puutarha uutta ilmettä tai suunnitteletko aivan uutta pihaa? Gardenan suunnittelutyökalu on näppärä apu.

/ 06.05.2023 - 07:01
Suunnittele puutarhasi nojatuolista käsin

“Kulta! Lampi näyttäisi paremmalta, jos siirtäisit sitä vähän vasemmalle!”

Tällaiset kommentit saattavat parisuhteen vaaraan – ainakin, jos puutarhan rakentaminen tapahtuu paikan päällä pelkän lapion ja kottikärryjen avustamana. Jos haluaa välttyä hieltä ja kyynelitä, voi kokeilla Gardenan ilmaista suunnitteluohjelmaa, jonka avulla rakenteet ja kasviryhmät saa mietittyä rauhassa ennen yhtäkään lapioniskua tai käyntiä taimikaupassa.

myGarden haveplanlaegger 6
Siirtele rauhassa uima-allasta ja puita – näytöllä se on vielä helppoa! Kuva: Gardena

Suunnittele puutarha tietokoneen näytöllä

Gardena myGarden -ohjelmalla puutarha piiretään ruudulle, jonka jälkeen pensaita, puita ja kukkapenkkejä voi siirrellä paikasta toiseen kuin Lego-palikoita. Ohjelmaan voi myös siirtää puutarhasuunnittelijan tekemän suunnitelman ja työstää sitä eteenpäin. Ohjelmasta löytyy myös inspiroivia esimerkkipuutarhoja.

Jos rekisteröityy käyttäjäksi, voi suunnitelmasa tallentaa verkkoon ja palata siihen myöhemmin, ja toki suunnitelman voi myös tulostaa ja tallentaa pdf-muodossa. Kannattaa huomioida, että ohjelma vaatii Flashin toimimisen. Kuten todettua, ohjelma on ilmainen, mutta siihen saa tietysti suunniteltua Gardenan kastelujärjestelmän huolehtimaan vastaistutettujen kasvien hyvinvoinnista.

Ohjelmaan pääsee täältä: Gardena myGarden

John Hvidlykke
(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Turvaa älykotiin

Entistä edullisempi Arlo Essential

Jälleen piirun verran helpompaa siivousta

Ensi kesänä kokataan ulkona!

Takaisinveto: osa Philips Huen ulkovirtalähteistä viallisia

Suoraa ja epäsuoraa jäähdytystä ja lämmitystä

Ääni & Kuva
Scroll to Top