Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Supra först igen

Svenska Jenving Tech - företaget bakom Supra-kablarna - fortsätter att leda kabelutvecklingen. Den här gången gäller det nätverkskablar.

/ 09.09.2010 - 21:50
Supra först igen

cat7 plus 300Det är inte första gången som Supra visar sig på styva linan när det gäller att ligga långt framme i utvecklingen. De var till exempel först med att lyckas göra långa HDMI-kablar som klarade alla stränga krav på korrekt signalöverföring.
Nu har Jenving Technology utvecklat en ny nätverkskabel, som fått beteckningen Cat7+ FRHF. Den första delen av namnet anspelar på att kabeln har prestanda som överträffar kategori 7-specifikationen, men eftersom det inte finns någon officiell kategori 8-standard så blev det Cat7+. Den andra delen av kommer från två andra egenskaper, nämligen att kabeln är flamsäker och fri från halogen.
Men det som betyder något för oss vanliga dödliga är naturligtvis att Cat7+ FRHF är överlägsen när det gäller att överföra signaler utan störningar, även i långa längder.
Priset ligger på 37:50 per meter. Och vi behöver väl knappast berätta att kabeln är ljusblå?
clip image002
www.jenving.se

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top