Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Styr Pioneer-receivern med din iPhone

Nu kan du sköta hemmabion från en iPhone eller iPod Touch. Om du köper Pioneers nya hemmabioreceiver VSX-1020, vill säga.

/ 05.03.2010 - 13:58
Styr Pioneer-receivern med din iPhone

pioneer vsx 1020
Pioneer är på gång med hela fem nya receivrar. Men det är VSX-1020 som verkar skojigast, för den kan nästan styra alla funktioner – från installation till justeringar till daglig skötsel – från en iPhone eller iPod Touch.

Toppmodellen VSX-1120 har samma funktioner som 1020:an, samt PC-styrning och en Marvell 1080p-uppskalningskrets (VSX-1020 har en 1080p-krets från Anchor Bay).

Med applikationen AVR iControl på en iPhone kan man styra båda receivrarna från mobilen. Man kommer åt allt från enkla inställningar som volym och val av signalkälla till installation av högtalarna och kalibrering av ljudet med Pioneers MCACC-autokalibrering.
pioneer iphone
Båda receivrarna stöder för övrigt Pioneers Precision Quartz Locking System (PQLS), som reducerar jitter i ljudsignalen när den är ansluten till en Blu-ray-spelare från Pioneer.

Och just det, de har HDMI 1.4 som stöder 3D…

www.pioneer.se

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top