Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Spotifylta uusi tv-sovellus

Spotifyn televisioversio on saanut uuden käyttöliittymän ja uusia toimintoja.

/ 15.11.2023 - 09:40
Spotifylta uusi tv-sovellus

Spotify julkisti uuden version älytelevisioille ja pelikonsoleille tarkoitetusta sovelluksestaan. Uusi käyttöliittymä muistuttaa nyt visuaalisesti enemmän jokin aika sitten uudistunutta puhelin- ja työpöytäsovellusta.

DSC 1271 scaled
Spotify on ladattavissa monille televisioille ja pelikonsoleille. Kuva: Audun Hage

Televisiosovelluksella on helppo hallita musiikin soittoa suoraan tv:n ruudulta ja kuunnella sitä television kaiuttimista tai siihen liitetyn soundbarin tai stereoiden kautta.

Spotify-TV-app-4 Spotify-TV-app-3
<
>
Spotifyn televisiosovelluksesta voi katsoa musiikkivideoita ja podcasteja (kuten suosittua Joe Rogan Podcastia) isolta ruudulta. Kuva: Audun Hage

Paranneltu versio

Uusi versio tarjoaa muun muassa tätä:

Uusi aloitussivu: Spotifyn tv-sovelluksen aloitussivu näyttää nyt aivan uudenlaiselta ja sen ”Now Playing” -näkymä tuo mieleen Spotifyn puhelin- ja tietokoneversiot. Tutut pikavalinnat ja esimerkiksi äskettäin soitetut kappaleet löytyvät aloitussivulta.

Eri käyttäjäprofiilit: Televisiolla voi perheessä olla monta käyttäjää, joten käyttäjäprofiilin vaihtaminen on tehty helpoksi klikkaamalla oikeassa yläkulmassa näkyvää profiilikuvaa.

Jono: Aiemmin sovellus näytti vain seuraavan soitettavan kappaleen, mutta nyt soittojonoa voi tarkastella ja muokata kokonaisuudessaan.

Tumma tila: Aloitussivulta voi vaihtaa sovellusnäkymän Dark Modeen, jolloin ruudun valaistus himmenee.

Spotify TV app 1 scaled
Spotify TV -sovellus on ladattavissa Android/Google TV:lle, LG WebOS:lle, Samsung Tizenille, Playstationille ja Xboxille sekä Apple TV:lle. Kuva: Audun Hage

 

 

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pyörivä valvontakamera Ringiltä

Moderni ilme katkaisijoita ja pistorasioita myöten

Hiljainen puutarhatraktori isolle pihalle

Turvaa älykotiin

Entistä edullisempi Arlo Essential

Jälleen piirun verran helpompaa siivousta

Ääni & Kuva
Scroll to Top