Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Sonys nya toppmodell

Alpha 77 förväntas bli Sonys nya toppmodell när den lanseras någon gång i sommar eller höst. Spegelreflexkameran får Sonys intressanta SLT-teknik som kan göra den till snabbast i världen.

/ 14.02.2011 - 08:31
Sonys nya toppmodell

sony+a77+konsept+
Vi vet egentligen inte så mycket om Sonys kommande spegelreflex, bortsett från att den av allt att döma får Sonys SLT-teknik. Där spegeln är genomskinlig och sitter fast, så att ljuset passerar spegeln och når sensorn som sitter bakom, samtidigt som det reflekteras av spegeln och når sökaren. Den fastmonterade spegeln innebär att kameran kan arbeta snabbare eftersom spegeln inte behöver flytta på sig för att släppa fram ljuset till sensorn.

Vi har redan testat A55 som klarar 10 bilder i sekunden med samma SLT-teknik, och det är troligt att A77 blir ännu snabbare.
sony+a77+dummy+sort
A77 blir lite större och tyngre än A55, åtminstone om man ska tro de konceptbilder som Sony visat hittills, till exempel den genomskinliga varianten på den översta bilden som visades nyligen på CP+-mässan i Japan.
sony+500mm+g
I samma veva som lanseringen av A77 kommer mer optik till Alpha-systemet, som den här rejäla 500 mm f/4,0. En kraftigare trådlös blixt är också på gång,

www.sony.se

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top