Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Sony tuffar till sig

Cybershot TX5 är Sonys första vattentäta och dammskyddade kamera. Men bäst av allt är att den har en superfin bildsensor.

/ 19.02.2010 - 08:53
Sony tuffar till sig


TX5 är nämligen utrustad med Sonys Exmor R-sensor med 10,2 megapixlar, som gav ett strålande resultat i vårt test av kompaktkameror decembernumret. Där slog Sonys pyttelilla WX1, som har en likadan bildsensor, knockout på konkurrenterna.

Nya TX5 har 4x zoom, från 25 mm vidvinkel. Den är vattentät ner till 3 meters djup och tål fritt fall från 1,5 meter och 10 minusgrader. Kameran spelar också in video i 720p-kvalitet och har en 3-tums pekskärm som kan användas under vatten samt Sonys festliga Intelligent Sweep Panorama som gör stora panoramabilder. Man kan också plåta bildserier med 10 bilder i sekunder och full upplösning.

Sony-kameran är 18 millimeter tjock och finns i färgerna svart, silver, rosa, grönt och rött. TX5 kommer i april och kostar 4 100 kronor.

www.sony.se

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top