Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Sony Cybershot HX5 med GPS

Här är Sony-kameran som talar om var någonstans i världen du befinner dig, med hjälp av GPS-styrd kartvisning på skärmen. Bildkvaliteten sägs det inte heller vara något fel på.

/ 07.01.2010 - 09:48
Sony Cybershot HX5 med GPS

HX5 har 10x zoom och GPS, och filmar HD-video i 1080i.

Med en 10-megapixlars Exmor R CMOS-bildsensor kan vi nästan garantera bildkvalitet i toppklassen. Kameran är nämligen utrustad med en sensor som motsvarar den som sitter i testvinnaren Cybershot WX1, en av de bästa kompaktkameror vi har stött på.

Men nya HX5 har alltså dessutom GPS-taggning av bilderna och visning av kartposition, full 1080-HD-video med 50 bilder i sekunden och AVCHD-videoformat. Och 10x zoom från 25 till 250 mm.

HX5 bakifrån

Kameran har samma Intelligent Sweep Panorama-funktion som WX1 (och TX1 och HX1), där man sveper bilden över till ett landskap och får en äkta panoramabild.

Detta är också Sonys första kompaktkamera med HDR Backlight Correction (High Dynamic Range) som i vissa fall ger bilder med en högre kontrastdynamik genom att kameran sätter ihop två exponeringar som tas direkt efter varandra.

Sweep Panorama-funktionen finns även i Cybershot DSC-W380 som har 5x zoom och 24 mm vidvinkel. Sony har ytterligare fem nya modeller i W-serien, samt två enkla kompaktmodeller som heter S1000 och S2000.

Kamerorna finns i butikerna inom ett par veckor, bortsett från HX5 som dröjer till i mars.
sony w380
W380
 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top