Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Porsche Cayenne får Burmester-ljud

Glöm inte att kryssa för Burmester-anläggningen när du beställer din nya Porsche Cayenne. Då blir det till och med roligt att sitta i bilen när det är kö.

/ 09.03.2010 - 09:25
Porsche Cayenne får Burmester-ljud

porsche cayenne burmesterh%25c3%25b8yttalere
Burmester har inte sysslat med bilstereo särskilt länge men ända sedan de gjorde ljudet till Bugatti Veyron så har de satsat seriöst på High End-ljud till bilkupéer. Porsche Panamera kan redan nu köpas med en grym stereo från Burmester och då är det ju bara naturligt att man ska kunna få samma fina ljud i sin SUV också.

Nya Cayenne kan levereras redan i maj, naturligtvis under förutsättning att du plitat ned din underskrift på ett kontrakt. I samma veva bör du ha kryssat för anläggningen från Burmester, för det räcker väl inte med att köpa den tyngsta lyx-jeepen – det måste låta bra också.
burmester cayenne

Åtminstone på insidan. Där kan passagerarna njuta av 16 högtalare som sitter noga utspridda för att spela musiken och som drivs av 16 förstärkare på sammanlagt 1000 watt. Burmester har spänt upp generösa 2400 kvadratcentimeter membranyta i kupén. Där subbasen, som drivs av en förstärkare som lämnar 300 watt, av naturliga skäl står för den största ytan.

Diskantelementen är inte vilka som helst utan banddiskanter av samma typ som man hittar i Burmesters High End-högtalare för hemmabruk, AMT (Air Motion Transformer).
porsche cayenne dash
Burmester har programmerat ett ljudläge som påstås vara optimerat för varje sittplats, och som även kompenserar för bakgrundsljudet från vägen, så att man ostört kan njuta av musiken.

www.porsche.se
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top