Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Pizzeria mökkipihalle

Cozzen pizzauunilla paistaa rapean pizzan hetkessä - kuin pizzeria omalla patiolla!

/ 10.05.2023 - 12:03
Pizzeria mökkipihalle

Siihen on syynsä, että pizza on planeetan suosituin pikaruoka. Mutta jos pizzasta haluaa hyvän ja rapeapohjaisen, tarvitaan todella kovia lämpötiloja – tarkemmin sanottuna kaksi kertaa kuumempi paistolämpötila kuin mihin tavallinen kotiuuni pystyy!

Cozze on pizzauuni, joka tuo italialaisen pizzerian kotiterassille (lisää vain punavalkoruudullinen pöytäliina ja kynttilä olkikoripulloon). Patiopizzeria voi olla auki vuoden ympäri, ja tiedotteen mukaan rapeaan lopputulokseen riittää vain kahden minuutin paistoaika. Lisäksi aikaa kuluu toki taikinantekoon ja täytteiden valmisteluun.

Lue myös: DeLonghi Eletta Explore – Kesä on pelastettu!

Cozzen kaasu-uuni syttyy helposti napinpainalluksella sähköisen sytyttimen ansiosta, ja uunin kanssa kelpaa tavallinen nestekaasupullo. Uunin mukana toimitetaan 17-tuumainen pizzakivi, mutta kaasupullon säätöventtiili on hankittava erikseen.

Uunin sisätila on halkaisijaltaan 42,5 cm, ja 8,5 cm korkeassa uunissa voi myös paistaa calzonepizzoja, kasviksia, lihaa, kanaa ja kalaa.

Bilka Cozze pizzaovn med rullebord 24991299kr
Lisävarusteena voi hankkia käytännöllisen pyörillä varustetun pöydän. Kuva: Cozze

Cozze 17″ kaasu-uuni maksaa noin 395 €.

John Hvidlykke
(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pyörivä valvontakamera Ringiltä

Moderni ilme katkaisijoita ja pistorasioita myöten

Hiljainen puutarhatraktori isolle pihalle

Turvaa älykotiin

Entistä edullisempi Arlo Essential

Jälleen piirun verran helpompaa siivousta

Ääni & Kuva
Scroll to Top