Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Philips Hue vetää takaisin virtalähteitä

Joidenkin vanhempien ulkovalaisinmallien virtalähteet suositellaan vaihdettavaksi.

/ 14.03.2024 - 13:24
Philips Hue vetää takaisin virtalähteitä

Philips Hue -valojen tunnelmasta voi sisätilojen lisäksi nauttia myös pihalla. Valikoimiin kuuluu monenlaisia spottivaloja, pollareita ja valonauhoja. Ero sisätuotteisiin on tietysti säänkestävyydessä – mutta nyt on ilmennyt, etteivät kaikki ulkotuotteet välttämättä kestäkään vettä.

philips hue power
Kuva: Signify

Tai ilmeni se jo aiemmin: takaisinveto-ohjelma alkoi nimittäin jo vuonna 2020, jolloin 40-wattisessa ulkovirtalähteessä havaittiin vikaa. Virtalähde ei ole täysin tiivis, joten on mahdollista, että sähkölaitteen sisälle pääsee vettä, mikä taas voi aiheuttaa vaaratilanteita. Asiakkaat, jotka omistavat mahdollisesti vaarallisen virtalähteen, voivat vaihtaa sen ilmaiseksi uuteen, turvalliseen versioon.

8718699709853 929002289102 PIM TRN kopia
Kuva: Signify

Jo aiemmin takaisinvedon piiriin ovat kuuluneet Lily- ja Lily XL -spottivalot, sekä pollarivalaisimet Calla, Calla Large, Econic ja Impress. Nyt listaan on lisätty myös ulkokäyttöön tarkoitettu 5-metrinen valonauha. Jos siis puutarhasta sellainen löytyy, nyt kannattaa tarkistaa tuotteen sarjanumero, josta näkee, kuuluuko virtalähde takaisinvedon piiriin.

Lue myös: 4 älykästä kohdevaloa puutarhaan – Värien leikkiä pihalla

Philips Huen tukisivustolta löytyy ohjeet sarjanumeron tarkistamiseen ja lomake, jolla voi pyytää virtalähteen vaihtoa. Hyvä hoitaa asia pois päiväjärjestyksestä ennen pihakauden alkua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaksi pizzaa kerralla: Ooni Koda 2 Max

Pyörivä valvontakamera Ringiltä

Moderni ilme katkaisijoita ja pistorasioita myöten

Hiljainen puutarhatraktori isolle pihalle

Turvaa älykotiin

Entistä edullisempi Arlo Essential

Ääni & Kuva
Scroll to Top