Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Nya billiga Harmony-fjärrar

Att få kontroll över hemmabion behöver inte kosta en förmögenhet. Logitechs nya Harmony-fjärrar har mindre prislapp tack vare enklare skärmar.

/ 05.03.2010 - 10:21
Nya billiga Harmony-fjärrar

Logitech Harmony 650
I våra fjärrkontrollstester brukar det gå bra för Logitech. Harmony 900 blev till exempel Bäst i test i novembernumret. Men då handlar det ofta om fjärrkontroller för runt 4 000 kronor. Det kanske känns lite saftigt för en enklare hemmabio. 
Nu släpps Harmony 600 och Harmony 650 som bara kostar en bråkdel av den summan. Trots det kan de kontrollera upp till fem apparater och är lika enkla att programmera via datorn. De är även lika enkla att använda med begripliga aktiviteter som "titta på tv" eller "lyssna på cd". Rätt apparater slås på och de korrekta in- och utgångarna väljs. 
Förklaringen till det lägre priset är att man inte har pekskärmar utan man väljer med knappar på sidan av skärmen. Skärmarna är dessutom mindre, samt i fallet med 600 utan färg.
Logitech Harmony 600 kostar 600 kronor och Harmony 650 kostar 800 kronor.
Båda modellerna släpps under mars.
 
Läs mer på www.logitech.com
Logitech Harmony 600

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top