Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Ny nätverksspelare från Naim

Digitala nätverksspelare är praktiska. Naim NDX är snäppet mer praktiska än andra eftersom den både streamar ljud trådlöst och har digitalingångar till dina signalkällor.

/ 20.02.2011 - 21:33
Ny nätverksspelare från Naim

NDX påminner om HDX men har ingen inbyggd CD-spelare och färgskärmen är utbytt mot en vanlig monokrom display. Men NDX är inte mindre smart för det. Förutom USB-port på fronten till iPoden, tre digitalingångar på baksidan till andra signalkällor (med upp till 24 bit/192 kHz-upplösning) har den en antenn för trådlös streaming av musik från en PC/Mac eller en nätverkshårddisk. Den stöder de allra flesta ljudformat: WMA, MP3, MMS, AAC, Apple Lossless, WAV, FLAC, AIFF och Ogg Vorbis, i upp till 24 bit/96 kHz.
Det finns även en digital ljudutgång så att man kan koppla NDX till en förförstärkare med digitalingång, och det går att komplettera med en FM/DAB-modul om man vill.

Nätverksspelaren kan också använda Naims separata strömförsörjningar (XPS-2 och 555 PS) och den separata D/A-omvandlaren Naim DAC så att ljudkvaliteten blir ännu högre.

Naim NDX kostar 37 500 kronor.

www.naim.se

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top